reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja jakiegoś doła łapie wszystko mnie wkurza i jeszcze to czekanie do 17 lutego, masakra. U mnie rodzice są to nawet nie myśle o szaleństwach w łóżku:( chyba pogoda taka jakaś beznadziejna...Dobrze że chociaż z wami moge porajdać

mnie ostatnio też coś dobija,myślę że to ta pogoda ehhh ale takie życie,dołki,problemy,złe samopoczucie nieuniknione niestety :dry:
...a co do mieszkania samemu to zgadzam się w 100% że nie am to jak mieszkanie samemu :)

reklama
mnie ostatnio też coś dobija,myślę że to ta pogoda ehhh ale takie życie,dołki,problemy,złe samopoczucie nieuniknione niestety :dry:
Dziewczyny wydaje mi się że po prostu tak zima u nas tyle śniegu mało słoneczka i stąd te nasze chandry i dołki jak będzie juz marzec to już będziemy pogodniejsze:tak:

żeby chociaż jeden miesiąc w roku był bezproblemowy było by cudownie a tu cholera zawsze coś:wściekła/y:Najchętniej bym sobie walnęła też jakieś winko i poszła spać ale nawet spać mi się nie chce i wina tez nie mam a do sklepu nie chce mi się iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie słuchajcie mnie bo mi się pierniczy dzisiaj....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My mieszkamy w domu piętrowym, my góra teściowa dół i tak jakoś codziennie u nas siedzi wieczorem:dry:. Czasem nawet ochoty na przytulanka nie ma

żeby chociaż jeden miesiąc w roku był bezproblemowy było by cudownie a tu cholera zawsze coś:wściekła/y:Najchętniej bym sobie walnęła też jakieś winko i poszła spać ale nawet spać mi się nie chce i wina tez nie mam a do sklepu nie chce mi się iść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dokładnie zawsze coś :dry:
No nic kochane Ja uciekam się myc,zajrzę do was za godzinkę:)

A j atak sama sobie w domku siedze, bo maz ma dzis wieczor z kolegami;). W Tv nudy w necie tez nie ma nic ciekawego, ach, chyba szybko spac pojde...

My mieszkamy w domu piętrowym, my góra teściowa dół i tak jakoś codziennie u nas siedzi wieczorem:dry:. Czasem nawet ochoty na przytulanka nie ma
widocznie kochana teściowa lubi wasze towarzystwo:tak:jesteś dobrą synową to przychodzi na pogaduchy:-):-):-)

A j atak sama sobie w domku siedze, bo maz ma dzis wieczor z kolegami;). W Tv nudy w necie tez nie ma nic ciekawego, ach, chyba szybko spac pojde...
no jak to nie ma nic ciekawego w necie:wściekła/y:a my:confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

...jak to się mówi "z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu" więc Ja osobiście nie chciałabym mieszkac z teściową.Co prawda mam dośc dobrą teściówkę ale raczej na wspólnie mieszkanie bym się nie zgodziła :cool2:

...jak to się mówi "z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu" więc Ja osobiście nie chciałabym mieszkac z teściową.Co prawda mam dośc dobrą teściówkę ale raczej na wspólnie mieszkanie bym się nie zgodziła :cool2:
teściowa jest fajna w niedziele żeby pogadać ,wypić kawe i po godzince góra dwóch do domku :tak:Ciekawe jakimi my bedziemy teściówkami:-)

reklama
Do góry