reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No Kochana jesteś,że tak się dla mnie poświęcasz. :-D
Kerna,a jakby ten tego,to łapiesz się na wrzesień? :cool2:
nom, jakby tege szege eszte meszte to chyba tak....druga połowa września:tak:
A ja zawsze jestem fajowa i superowa:baffled::-p
Ale z tymi datami..Michał miał na 1 listopada, co spędzało mi sen z powiek..potem na 6 listopada...a urodził sie 31 sierpnia............

reklama
nom, jakby tege szege eszte meszte to chyba tak....druga połowa września:tak:
A ja zawsze jestem fajowa i superowa:baffled::-p
Ale z tymi datami..Michał miał na 1 listopada, co spędzało mi sen z powiek..potem na 6 listopada...a urodził sie 31 sierpnia............

O to fajnie - spotkamy się na wrześniówkach. :-D
Ja do września mam meeega sentyment,bo Moja Zuzia jest z tego miesiąca. :-) :-D
Termin miała na 09.09.2006 i tego też dnia się urodziła. :-D :-) :-D

1. listopada,HuH. Mocne. :sorry2:

nadzieje trzeba mieć ale spokojnie podchodzić do wszytkeigo. do tego dobrego i złego neistety też. Przecież nie całe życie jest takie same...no kiedyś Ci sieodmieni.....bo ile można;-) zobaczysz ten rok będzie szczęśliwy:tak::tak::tak: a styczeń, luty czy marzec to już nie zagłebiajmy sie w szczegóły:tak:;-):-)
dziękuję

no a idź jak mi powiedziałą date to spać nei mogłam....a Twoja babeczka to punktualna, że hoho:tak:

nie ma za co jakby co to wal:tak:

Ja tez uwielbiam wrzesień, a to temu, że moi dwaj synkowie są wrześniowi, jeden 3, a drrugi 13:-)

oki kobitki troche was poczytalam i ide spac bo o 7 wstac i do przedszkola a dzis juz padam od tego czytania hihihi i nastepny dzien minol hura jeszcze tylko 6 dni do testowania :-D

nie ma za co jakby co to wal:tak:
Ja wiem że ja tutaj często nudzę ale wiesz nie mogę tak w domku już tyle porozmawiać bo widzę że też się martwią i smucą i nie rozumieją moich ddołków. Ale odkąd z Wami piszę to już jest ok. Nawet mój M to zauważył i mam i siostry.
chociaż smęcę tu u was ale już nie będę obiecuję. I pomysleć, że ja optymistką zawsze byłam:-D:-D

reklama
Do góry