reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kerna no tak mi się podoba Twój suwaczek po hiszpańsku. Uczyłaś się w szkole czy taka poliglotka z Ciebie i z pobytu umiesz?
no ja uwoelbiam uczyć się jezyków i nie mam z tym problemu...z pobytu umiem:tak: a że kocham ten język, to dlatego taki suwak:tak:
chiara jutro sądny dzień!

Jak faceci robią jedzonko to wielki dzień i trzeba jeść mimo że nie apetytu.

No wiesz punkt dla M bo wstawiłam makaron i poszłam sobie do pokoju a on mnie potem woła a jedzonko już na stole, winko, świeczka więc nie mogłam odmówić.

Ja wam zazdroszę odrobinę tych testowanek, do 15 parę dni a potem będziemy balować z okazji pozytywnych teścików, oczywiście piją te co mogą. :-)

Ja jeśli dostanę @ prawidłowo to następne podne mam koło 20 stycznia.

No wiesz punkt dla M bo wstawiłam makaron i poszłam sobie do pokoju a on mnie potem woła a jedzonko już na stole, winko, świeczka więc nie mogłam odmówić.

Ja wam zazdroszę odrobinę tych testowanek, do 15 parę dni a potem będziemy balować z okazji pozytywnych teścików, oczywiście piją te co mogą. :-)

oj imprezka bedzie..oby u wszystkich1!! A 20 styczeń to chwilkępodem..i znowu imprezka;-)

Nie dziwię Ci się Piękny kraj Zakochać się można od pierwszego wejrzenia.
A jak długo tam byłaś?
3 lata:tak: i szkoda ze się skończyło...

Więc zbieraj siły na te dni.

Bardzo miło mi sie z Wami rozmawia przez klawiaturę, ale czas do wyrka, bo ranek bedzie ciężki. Spokojnej nocki.

Ja jak dostanę @ w terminie to płodne tez mam miedzy 20-22 stycznia, a 21 stycznia wraca mój mąż wyposzczony;-):-p:-Dpo 2 tygodniach. więc w tym cyklu pokładam wielkie nadzieje
Chiara przewiduję na te dni dużąąąąą fasolkę bo jak chłopa nie ma w domu i tak przyjeżdża w te dni to lubi być suprise lub jak kto woli unfal hi,hihi. Wiecie o co mi chodzi?:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
babeczki szukałam wam jakiejś fajnej fotki z mojego hiszpańskiego miasteczka ale zmęczyłam się...chciaąłm was rozgrzać troszkę:tak: ale może jutro..dobranoc bo tu ziewające neiktóre...a ja to jż padnięta jestem kompletnie:tak::baffled:

Do góry