reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jejku martuska wyszczelaj mnie po pysku albo co bo głupieje..normalnie jestem tak niezdecydowana że tylko stanąć i płąkać:-D:-D:-D Z jednej strony chce już wiedzieć, a z drugiej strony nie wiem czy nei szkoda kaski na bezsensowny test..... bo mi tu mówili, że moje objawy to żadne objawy.....:baffled::baffled::baffled:
suzi okład sobie walnij!!!!

ja to bym radziła poczekać, bo po co kaskę wydawać i jeszcze rozczarować się (czego nie życzę!!) :tak: przemyśl to :tak:;-) i trzymam kciukaski :-)

reklama
Dziewczynki a powiedzcie mi ,bo dzis mam 3dc i włąsnie podczas kapieli badałam sobie ta szyjke! i tak jakos ciasno mi sie tam zrobiło:sorry2: i ta szyjka jest taka twardawa(taka jak gdyby kulka) ,tylko gdzies zgubiła mi sie ta dziurka:zawstydzona/y:

Dobrze wogóle to robie?????

no racja racja....ja kzawsze macie racje:wściekła/y:;-) chyba faktycznie poczekam i tak bedzie najlpiej co ma być to będzie i nic nie przyspiesze. A u mnie beta 30zł:wściekła/y: jakbym miała pełno objawów to walnęłabym sobie betke ale ja coraz mniej nadzieji mam:baffled::baffled:

scully - moja sie wlasnie rozpuscila pod jezykiem.... feee jakie to niesmaczne, jesli tak to moge nazwac....
kawal pizzy juz do Ciebie przesylam.... ;-)

kurde, moje dziecko jeszcze nie spi i sie nie zanosi na to zeby miala isc spac, oglada bajki na jim jamie i wyje jak kogut....:-D

Kerna nie wiem co Ci poradzić. Bo jak będzie jedna krecha to będziesz rozczarowana
no to nieuniknione...ale nie napalam się że w 2 cyklu się uda więc rozczarowanie nie bedzie ogrmone;-)

Dziewczynki a powiedzcie mi ,bo dzis mam 3dc i włąsnie podczas kapieli badałam sobie ta szyjke! i tak jakos ciasno mi sie tam zrobiło:sorry2: i ta szyjka jest taka twardawa(taka jak gdyby kulka) ,tylko gdzies zgubiła mi sie ta dziurka:zawstydzona/y:

Dobrze wogóle to robie?????
nie podczas kąpieli.....przed!!! w pozycji kucającej... no ja tak czytałąm...ale caął reszta to chyba luzik. ja czytałąm, żę w jednej pozycji i o w miarę stałej porze...a co sie z dziurka stało????

scully - moja sie wlasnie rozpuscila pod jezykiem.... feee jakie to niesmaczne, jesli tak to moge nazwac....
kawal pizzy juz do Ciebie przesylam.... ;-)

kurde, moje dziecko jeszcze nie spi i sie nie zanosi na to zeby miala isc spac, oglada bajki na jim jamie i wyje jak kogut....:-D
Ale mi zrobiłaś apetyt ta pizzą przyślij kawałeczek.:-D

reklama
Do góry