reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lopop bo za dużo na głowie....eh cholerny stres...:baffled::baffled:. Ja cały czas walcze czy estować czy nie......no i dalej nie zdecydowałam!!!

jejku martuska wyszczelaj mnie po pysku albo co bo głupieje..normalnie jestem tak niezdecydowana że tylko stanąć i płąkać:-D:-D:-D Z jednej strony chce już wiedzieć, a z drugiej strony nie wiem czy nei szkoda kaski na bezsensowny test..... bo mi tu mówili, że moje objawy to żadne objawy.....:baffled::baffled::baffled:
suzi okład sobie walnij!!!!

Już mi trochę lepiej i wpadłam na chwilkę :tak: z WAMI tu raźniej :tak: kochane kobietki :-)

Dzięki - podziele sie z Wami wirtualnie:)

oj to może ja bym chciała :-)

A najlepsze jest to, ze kaze mi przychodzic w danym terminie i wcale o tym nie pamieta. NIe wspominajac o tym, ze nie majac mojej karty przed soba nie ma pojecia kim jestem i czemu przyszlam:-D Ale wazne, ze monitoring jest...:tak:

:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!!! Jestem nowa i nie wiem jak się poruszać po forum. Może Ktoś pomoze? Ciesze się, ze Was znalazłam zawsze myślałam, że to strona dla Mam. A ja juz od 1.5 r-u się staram i juz mi strasznie ciężko samej, a w Was tyle nadzieji. Znów jestem w Fazie "NAJGORSZE DWA TYGODNIE ŻYCIA", bo tak nazywam czekanie na... Jeszcze mi jakiś tydz został. Pierwszy raz cykl z CLO i Pregnylem. Uff, wyrzuciłam troche z siebie!!!

:-) cześć :-) to który na liście wpisać ci cykl staranek??

ide wziac luteinke.....

:-D a ja właśnie pod językiem ją rozpuszczam :-D

Napiszcie, jak sobie poradzić z tym oczekiwaniem?

:-) jest jeden sposób :tak: klikać z NAMI i MY będziemy z tobą czekać ;-) innego nie znam :confused:

5 dni to nie koniec swiata wiec wytrzymasz..... jak @ sie nie pojawi to chyba dopiero mozesz myslec.... u mnie betka kosztuje 22 zl a test juz mozna kupic za 8 zl, to jednak roznica....
a najlepiej to na spontana, ja wtedy jak robilam betke tez jej nie planowalam, obudzilam sie rano, szlam po zakupki i stwierdzilam po drodze ze pojde i zrobie, a co! :-D i u mnie dobrze sie stalo bo bym ciagle zyla w niepewnosci ..... i zyla nadzieja.... a tak juz wiem co mi jest i jak to leczyc.....

reklama
Do góry