suzi1
Kocham Cię synuś
nie przejmuj sie....
a jak nastroj? lepiej juz?
W sumie troszke sie uspokoiłam ,ale głowa dalej boli!!!!!No ale coz trza troszke pocierpiec
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przejmuj sie....
a jak nastroj? lepiej juz?
Zajrzę tu jutro!!!witam się i dołączam:-)
Robin witaj!
ja dalej mam dziwne uczucie w podbrzuszu i też jak tu ktoś wspominał, kłucie...zakażdym razem jak dźwigne małego to mnie tam kłuje albo ciągnie...
no ok ok miłej nocki:-)Zajrzę tu jutro!!!
to tulam Cie ! bedzie okW sumie troszke sie uspokoiłam ,ale głowa dalej boli!!!!!No ale coz trza troszke pocierpiec
Dzięki - podziele sie z Wami wirtualnie
A najlepsze jest to, ze kaze mi przychodzic w danym terminie i wcale o tym nie pamieta. NIe wspominajac o tym, ze nie majac mojej karty przed soba nie ma pojecia kim jestem i czemu przyszlam Ale wazne, ze monitoring jest...
Cześć Dziewczyny!!! Jestem nowa i nie wiem jak się poruszać po forum. Może Ktoś pomoze? Ciesze się, ze Was znalazłam zawsze myślałam, że to strona dla Mam. A ja juz od 1.5 r-u się staram i juz mi strasznie ciężko samej, a w Was tyle nadzieji. Znów jestem w Fazie "NAJGORSZE DWA TYGODNIE ŻYCIA", bo tak nazywam czekanie na... Jeszcze mi jakiś tydz został. Pierwszy raz cykl z CLO i Pregnylem. Uff, wyrzuciłam troche z siebie!!!
ide wziac luteinke.....
Napiszcie, jak sobie poradzić z tym oczekiwaniem?