reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
lopop bo za dużo na głowie....eh cholerny stres...:baffled::baffled:. Ja cały czas walcze czy estować czy nie......no i dalej nie zdecydowałam!!!

jejku martuska wyszczelaj mnie po pysku albo co bo głupieje..normalnie jestem tak niezdecydowana że tylko stanąć i płąkać:-D:-D:-D Z jednej strony chce już wiedzieć, a z drugiej strony nie wiem czy nei szkoda kaski na bezsensowny test..... bo mi tu mówili, że moje objawy to żadne objawy.....:baffled::baffled::baffled:
suzi okład sobie walnij!!!!

Już mi trochę lepiej i wpadłam na chwilkę :tak: z WAMI tu raźniej :tak: kochane kobietki :-)

Dzięki - podziele sie z Wami wirtualnie:)

oj to może ja bym chciała :-)

A najlepsze jest to, ze kaze mi przychodzic w danym terminie i wcale o tym nie pamieta. NIe wspominajac o tym, ze nie majac mojej karty przed soba nie ma pojecia kim jestem i czemu przyszlam:-D Ale wazne, ze monitoring jest...:tak:

:-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny!!! Jestem nowa i nie wiem jak się poruszać po forum. Może Ktoś pomoze? Ciesze się, ze Was znalazłam zawsze myślałam, że to strona dla Mam. A ja juz od 1.5 r-u się staram i juz mi strasznie ciężko samej, a w Was tyle nadzieji. Znów jestem w Fazie "NAJGORSZE DWA TYGODNIE ŻYCIA", bo tak nazywam czekanie na... Jeszcze mi jakiś tydz został. Pierwszy raz cykl z CLO i Pregnylem. Uff, wyrzuciłam troche z siebie!!!

:-) cześć :-) to który na liście wpisać ci cykl staranek??

ide wziac luteinke.....

:-D a ja właśnie pod językiem ją rozpuszczam :-D

Napiszcie, jak sobie poradzić z tym oczekiwaniem?

:-) jest jeden sposób :tak: klikać z NAMI i MY będziemy z tobą czekać ;-) innego nie znam :confused:

5 dni to nie koniec swiata wiec wytrzymasz..... jak @ sie nie pojawi to chyba dopiero mozesz myslec.... u mnie betka kosztuje 22 zl a test juz mozna kupic za 8 zl, to jednak roznica....
a najlepiej to na spontana, ja wtedy jak robilam betke tez jej nie planowalam, obudzilam sie rano, szlam po zakupki i stwierdzilam po drodze ze pojde i zrobie, a co! :-D i u mnie dobrze sie stalo bo bym ciagle zyla w niepewnosci ..... i zyla nadzieja.... a tak juz wiem co mi jest i jak to leczyc.....

reklama
Do góry