Witajcie,
Wnioskuje o przyjecie do listy Staraczek
Jestem tu nowa ( tzn bylam na chwile w listopadzie ale potem wyjechalam i nie bylo mnie w kraju) teraz juz jestem i nigdzie sie nie wybieram
To moj: 4 cykl starań...
Ostatnia @ mialam 22.11, cykle mam nieregularne: co 31,32,36,41 i ostatni co 28 dni= średnia z ostatnich 6 miesiecy to 33 dni
przez to nie wiem tak do konca kiedy mam owulke, boli mnie jajnik lewy albo prawy- tak straszliwie czasami wrecz kłuje - wiec owulka chyba jest, sluz tez ale czy musi byc przezroczysty??? tempki nie mierze- to neistety moja slaba strona z systematycznoscią - bo zapominam
Zrobilam wczoraj test bo nie wytrzymalam- ale niestetey
nie wiem czy objawy , ktore mam to autosugestia- pewno tak bo jak sie bardzo chce to mozna wszytko sobie wmowic....
jesli cykl 28 dni to pojutrze powinnam dostac @ jesli 33 dniowy to odpowiedznio poznej
ja przed @ potrafie mieć objawy : bolace piersi, mieszanie smaków- ostatnio tj w srode jadlam ser bialy z dzemem i przegryzalam sucha krakowską
a i mam takie dziwne uczucie w dole brzucha- nie boli ale tak jakby czujeze cos tam siedzi
pewno juz juz sobie wmowilam ale czy to zle ??
tylko smutno mi, nie wiem czy powinnam powtorzyc test i jesli tak to kiedy czy w 33 dc?
no to tyle o mnie
Trzymam za
Was(Nas) wszystkie kciuki!!!! :-):-):-)