reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hahahaha,faceci są niemożliwi!
Dobra,ja spindalam,bo Zuzia już się zaczyna kręcić. ;-)
Miłego popołdunia!
Dobra,ja spindalam,bo Zuzia już się zaczyna kręcić. ;-)
Miłego popołdunia!
skowronku dzięki. Zrobiłam, adresik mam tylko teraz nie mieści mi się bo chyba mam za dużo sygnaturek. No nic narazie wkleje go tu pierwszy starankowy - 28dni
K
Kinga85
Gość
chiara 3mam kciuki!!!!!!
myszka1987
Mama Mikołaja:)
maxymka masz dzis ten sam dzien cyklu co ja. @ mam 5 dni a dokladnie w poniedzialek jeszcze 6 dzien mialam tak samo jak ty. wiec to chyba normalne. bedziemy testowac w tym samym dniu. dzis moj 9dc.Dziewczyny u mnie dzis 8 dc, @ skonczyla sie wlasciwie w poniedzielek (6dc) - mialam jeszcze bardzo delikatne plamienie, wczoraj zupelnie sucho a dzis jakis taki dziwny sluz - lekko rozowy...nie wiem czy to moze jeszcze pozostalosci @ ale nie wyglada, zupelnie innaczej i tylko dzis wieczor sie pojawil, macie jakis pomysl skad cos takiego??
czy ktoras z was wie dlaczego jak @ mi sie spoznia albo jest za wczesnie (tylko nie w spodziewanym dniu) to nie mam zadnych dolegliwosci takich jak zwykle czyli bol brzucha i przyrost wagi (nieznaczny)??? ciekawa jestem czy ktos sie orientuje i ewentualnie potrafi mi wytlumaczyc bo dla mnie to dziwne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
marulka
mamcia wieloetatowa
czy ktoras z was wie dlaczego jak @ mi sie spoznia albo jest za wczesnie (tylko nie w spodziewanym dniu) to nie mam zadnych dolegliwosci takich jak zwykle czyli bol brzucha i przyrost wagi (nieznaczny)??? ciekawa jestem czy ktos sie orientuje i ewentualnie potrafi mi wytlumaczyc bo dla mnie to dziwne
myszko tak czasem bywa... cykle się zmieniają a zwłaszcza pod wpływem starankowych emocji... ja też co cykl to jakaś nowość... czasem psychika wysiada normalnie
LauraOna
Fanka BB :)
myszko nie wiem, ale to się cieszyć,że nic nie boli
kingo - owocnych staranek
marulko i chiaro - powiem Wam,że ja to niektórych mężczyzn nie rozumiem kompletnie.No bo jak chcą zostać tatusiami, to przecież trzeba się "starać" w dni płodne.Nie ma innego wyjścia.A co chcą zostać tatusiami kochając się z żoną w dni niepłodne?Co znaczy,że robimy to "Kiedy nam się opłaca"? A im się nie opłaci jak zostaną tatusiami? Co znaczy "nam się opłaca" ??a im nie?to co nie zaleleży im czy co???Nie rozumiem tego powiem szczerze.
Niestety zachodzenie w ciażę z kalendarzem nie jest romantyczne ale zawsze się OPŁACA!;-)
agniesiarr - wiem,że to niemożliwe abym miała owulację w 6dc ale test owulacyjny wyszedł z dwoma kreskami i był ten właściwy śluz.Od pół roku tyle go nie było.Wyniki prolaktyny będą we wtorek.Zaraz jade po wynik LH i FSH.
kingo - owocnych staranek
marulko i chiaro - powiem Wam,że ja to niektórych mężczyzn nie rozumiem kompletnie.No bo jak chcą zostać tatusiami, to przecież trzeba się "starać" w dni płodne.Nie ma innego wyjścia.A co chcą zostać tatusiami kochając się z żoną w dni niepłodne?Co znaczy,że robimy to "Kiedy nam się opłaca"? A im się nie opłaci jak zostaną tatusiami? Co znaczy "nam się opłaca" ??a im nie?to co nie zaleleży im czy co???Nie rozumiem tego powiem szczerze.
Niestety zachodzenie w ciażę z kalendarzem nie jest romantyczne ale zawsze się OPŁACA!;-)
agniesiarr - wiem,że to niemożliwe abym miała owulację w 6dc ale test owulacyjny wyszedł z dwoma kreskami i był ten właściwy śluz.Od pół roku tyle go nie było.Wyniki prolaktyny będą we wtorek.Zaraz jade po wynik LH i FSH.
reklama
myszka1987
Mama Mikołaja:)
W ogole to jak czytam co piszecie o tych hormonach, badaniach i o tym jaka macie wiedze to normalnie az mi glupio ze wczesniej myslalam ze wystarcza dni plodne i juz a tu prosze... cale rytualy staran cos slyszalam o oleju z wiesiolka... na co dziala i w jakiej postaci sie go przyjmuje?? sory ze mam zawsze 100 pytan do... ale to forum to prawdziwa kopalnia wiedzy
Podziel się: