reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Chiara musisz go udostępnić nie tylko dla użytkowników serwisu 28 ale także dla użytkowników internetu. Potem wyskoczy Ci adres, który wklejasz do sygnaturki tak jak suwaczki

reklama
hej dziewcyzny Trzyma za was kciuki!!!! MOCNO>>>>>

ja tez kiedys myslam ze sie nie uda i sie udalo....wczesniej niz myslalam....

buzka

Dziewczyny u mnie dzis 8 dc, @ skonczyla sie wlasciwie w poniedzielek (6dc) - mialam jeszcze bardzo delikatne plamienie, wczoraj zupelnie sucho a dzis jakis taki dziwny sluz - lekko rozowy...nie wiem czy to moze jeszcze pozostalosci @ ale nie wyglada, zupelnie innaczej i tylko dzis wieczor sie pojawil, macie jakis pomysl skad cos takiego??
maxymka masz dzis ten sam dzien cyklu co ja. @ mam 5 dni a dokladnie w poniedzialek jeszcze 6 dzien mialam tak samo jak ty. wiec to chyba normalne. bedziemy testowac w tym samym dniu. dzis moj 9dc.

czy ktoras z was wie dlaczego jak @ mi sie spoznia albo jest za wczesnie (tylko nie w spodziewanym dniu) to nie mam zadnych dolegliwosci takich jak zwykle czyli bol brzucha i przyrost wagi (nieznaczny)??? ciekawa jestem czy ktos sie orientuje i ewentualnie potrafi mi wytlumaczyc bo dla mnie to dziwne:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czy ktoras z was wie dlaczego jak @ mi sie spoznia albo jest za wczesnie (tylko nie w spodziewanym dniu) to nie mam zadnych dolegliwosci takich jak zwykle czyli bol brzucha i przyrost wagi (nieznaczny)??? ciekawa jestem czy ktos sie orientuje i ewentualnie potrafi mi wytlumaczyc bo dla mnie to dziwne:confused2:

myszko tak czasem bywa... cykle się zmieniają a zwłaszcza pod wpływem starankowych emocji... ja też co cykl to jakaś nowość... czasem psychika wysiada normalnie :rofl2:

myszko nie wiem, ale to się cieszyć,że nic nie boli:tak:
kingo - owocnych staranek:tak:
marulko i chiaro - powiem Wam,że ja to niektórych mężczyzn nie rozumiem kompletnie.No bo jak chcą zostać tatusiami, to przecież trzeba się "starać" w dni płodne.Nie ma innego wyjścia.A co chcą zostać tatusiami kochając się z żoną w dni niepłodne?Co znaczy,że robimy to "Kiedy nam się opłaca"? A im się nie opłaci jak zostaną tatusiami? Co znaczy "nam się opłaca" ??a im nie?to co nie zaleleży im czy co???Nie rozumiem tego powiem szczerze.
Niestety zachodzenie w ciażę z kalendarzem nie jest romantyczne ale zawsze się OPŁACA!;-)
agniesiarr - wiem,że to niemożliwe abym miała owulację w 6dc ale test owulacyjny wyszedł z dwoma kreskami i był ten właściwy śluz.Od pół roku tyle go nie było.Wyniki prolaktyny będą we wtorek.Zaraz jade po wynik LH i FSH.

reklama
W ogole to jak czytam co piszecie o tych hormonach, badaniach i o tym jaka macie wiedze to normalnie az mi glupio ze wczesniej myslalam ze wystarcza dni plodne i juz a tu prosze... cale rytualy staran:szok: cos slyszalam o oleju z wiesiolka... na co dziala i w jakiej postaci sie go przyjmuje?? sory ze mam zawsze 100 pytan do... ale to forum to prawdziwa kopalnia wiedzy:tak:

Do góry