reklama
bata
Styczniowe mamy'06
do pozytywnego to mu jeszcze brakuje, druga kreska widoczna, ale to jescze nie to, u mnie z reguły owulację zapowiada test, w którym dwie kreski są tego samego koloru,a nawet ta testowa lekko, leciutko jaśniejsza, w dniu owulacji, druga kreska o wiele bardziej widoczna, tak by najmniej było do tej pory
szkoda, że tempki nie mierzę, ale synek często mnie woła w nocy, i tak sobię biegam, więc pewnie pomiary by mnie tylko myliły
szkoda, że tempki nie mierzę, ale synek często mnie woła w nocy, i tak sobię biegam, więc pewnie pomiary by mnie tylko myliły
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Hey, hey... ja już miałam dzisiaj chwilę zwątpienia...
Ja Ci dam chwile zwątpienia... Uszy do góry i proszę się usmiechać
:-) Wszystko będzie ok
;-) no uśmiecham się uśmiecham... dobrze, że kupiłam sobie jakis filmik to dzisiaj wieczorkiem obejrzę... jutro piąteczek to zawsze sie coś znajdzie do roboty... a weekendzik sam w sobie jest przyjemny... no i sądny poniedziałek...
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
To masz co robić wieczorkiem :-) Sama z chęcią pooglądałabym sobie jakąś fajną komedię albo film akcji... Ja teraz siedzę w pracy i nic nie robię... nie mam ochoty :-( Z chęcią poszłabym do domku i położyła się do łóżka... ehhhh
Ja teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż... chcę do domu... do łóżka... do misia!!!!;-)
reklama
Podziel się: