reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
do pozytywnego to mu jeszcze brakuje, druga kreska widoczna, ale to jescze nie to, u mnie z reguły owulację zapowiada test, w którym dwie kreski są tego samego koloru,a nawet ta testowa lekko, leciutko jaśniejsza, w dniu owulacji, druga kreska o wiele bardziej widoczna, tak by najmniej było do tej pory
szkoda, że tempki nie mierzę, ale synek często mnie woła w nocy, i tak sobię biegam, więc pewnie pomiary by mnie tylko myliły

aj bo myślałam ,ze już pozytywny, ale skoro druga kreska widoczna to moze owu będzie szybciej niż za 5 dni?

lecę do pracy, miłego dnia dziewczyny!

przed zabiegiem miałam owulację w 14 dc, teraz po ( a mija 5 m-c) mam 16dc, może faktycznie teraz znowu sie odmieni, tylko ten śluz mnie martwi

Hey, hey... ja już miałam dzisiaj chwilę zwątpienia...:zawstydzona/y:
Ja Ci dam chwile zwątpienia... Uszy do góry i proszę się usmiechać :)
:-) Wszystko będzie ok :tak:

;-):-D no uśmiecham się uśmiecham... dobrze, że kupiłam sobie jakis filmik to dzisiaj wieczorkiem obejrzę... jutro piąteczek to zawsze sie coś znajdzie do roboty... a weekendzik sam w sobie jest przyjemny... no i sądny poniedziałek...:szok:

To masz co robić wieczorkiem :tak::-) Sama z chęcią pooglądałabym sobie jakąś fajną komedię albo film akcji... Ja teraz siedzę w pracy i nic nie robię... nie mam ochoty :-( Z chęcią poszłabym do domku i położyła się do łóżka... ehhhh

Ja teżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż... chcę do domu... do łóżka... do misia!!!!;-)

reklama
Do góry