Noukie
Majowa mama 2007
eh,juz sama nie wiem po co to pisze bo potem okazuje sie ze falszywy sygnal.dni po owu sa ok ale te przed sama @ juz nie...
nie wiem czy doczytalas ze zaczelam procedure wizowa...Teraz najwazniejsze jest bym dostala jak najszybciej to czego wymagaja od pracodawcy a reszte tez skompletuje
Eijf i bardzo dobrze tylko jakby Ci sie zafasolkowalo to lepiej nie latac pierwsze trzy miesiace wiele sprzecznych informacji na ten temat powstalo ale lepiej dmuchac na zimne
Zaraz zaraz bo to tak napisalam jakbys miala nie leciec juz prostuje.
Samo latanie nie jest niebezpieczne jesli ciaza nie nalezy do zagrozonych. ja bylam na wakacjach pod koniec pierwszego trymestru. Moj lekarz twierdzi ze mozna latac samolotem jak najbardziej jesli ciaza jest zdrowa, tylko nie jakimis tanimi liniami a porzadnym samolotem, wazne jest wyrownanie cisnienia w kabinie. Wydaje mi sie ze nalezy sobie odpuscic jakies egzotyczne wakacje bo to inna flora bakteryjna, inna woda itp
Jak wszystko sobie dokladnie planujesz to ewentualnie zadbaj tez o ubezpiecznie, bo praktycznie wszystkie wykluczaja ciaze ze swojej odpowiedzialnosci lub ograniczaja finansowo. Takze jak cos to wakacje super sprawa mozna odpoczac i to jest super dla fasolki tylko zeby nie bylo przeciwskazan no i kraj jakis do rzeczy NY wydaje mi sie ze ok tylko znowu dluga ta podroz.
Ostatnia edycja: