reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kod:
Nie wiem, u mnie wydaje mi sie, ze zawsze jest tyle samo dni, ale to sie moge tylko domyslac, bo tempki nie mierze wiec tak na prawde na 100% nie wiem kiedy owu byla, sa to tylko obserwacje, nie potwierdzone przez nic, a czytalam gdzies kiedys, ze wlasnie tyle samo zawsze trwa tylko u kazdej kobiety ta dlugosc jest inna:confused:
u mnie jest różnie, czasami 14 dni, czasami 17...
kurcze coś mnie jajnik pobolewa :

reklama
ale sie rozpisalyscie!! ja normalnie wymiekam dzis. mdli mni caly dzien, brzuch mi spuchl jak balon po obiedzie, a do tego doszedl jeszcze dziwny metaliczny posmak w ustach. ochyda! mialam byc twarda ale chyba nie dotrwam do piatku z testowaniem.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! chcialabym zasnac i obudzic sie w sobote a na szafce nocnej niechby lezal test z dwoma kreskami

kusska
słyszałam ,że taki smak w ustach to objaw fasolki :-) ale nie wiem ile w tym prawdy, bo jak dla mnie brzmi nieprawdopodobnie :-D

mmm-no raczej nie moge.kontraktu tez sobie sama nie wydrukuje.jutro spytam.poki co wypelniam co sie da.przykro mi ze musze przez to przechodzic i nawet nie wiem czy dostane.

kusska-zazdroszcze.ja nic takiego nie mam:(((

a u mnie formularz wypelniony.czyli pierwsza rzecz zalatwiona.stresuje sie zawsze takim czyms i mam nadzieje ze wszystko poprawnie wypelnione.jutro spytam pracodawcy.mam nadzieje ze bedzie tak szybki jak ja bo chce to jak najszybciej zalatwic i jechac do tego amsterdamu!

Ostatnia edycja:
och zeby to byla prawda! Tośka a ja trzymam za ciebie;-) a ty kiedy testujesz?
niestety podobny smak w ustach mialam tez ostatnim razem a niestety dostalam @. o rany chcialabym sie nie nakrecac ale juz za pozno. ale bede miec mega doła do oktetu jak sie nie uda

hej drogie panie, ja jestem w fazie zniechęcenia do starań i tematyki ciążowej, nie mam doła, wręcz przeciwnie, po prostu na razie mi się odechciało o tym wszystkim myśleć. w sumie wiodę szczęśliwe życie z jednym dzieckiem, może tak miało być, szkoda życia na te starania, skoro nie udało się przez 1,5 roku to szanse na to że się uda są bardzo małe. jak się uda to fajnie, ale nie chcę się już na to tak nastawiać.
i bardzo bym chciała żeby ten stan potrwał jak najdłużej! nawet nie wiem który dzień dpo mam :-)

hej drogie panie, ja jestem w fazie zniechęcenia do starań i tematyki ciążowej, nie mam doła, wręcz przeciwnie, po prostu na razie mi się odechciało o tym wszystkim myśleć. w sumie wiodę szczęśliwe życie z jednym dzieckiem, może tak miało być, szkoda życia na te starania, skoro nie udało się przez 1,5 roku to szanse na to że się uda są bardzo małe. jak się uda to fajnie, ale nie chcę się już na to tak nastawiać.
i bardzo bym chciała żeby ten stan potrwał jak najdłużej! nawet nie wiem który dzień dpo mam :-)
to zazdroszcze takiego stanu ale my jeszcze zadnego dziecka nie mamy...i trudno jest powiedziec ze jak sie nie uda to widocznie tak mialo byc...
przypomnialo mi sie jak zanjoma mowila ze ktos tam jest w ciazy.miala juz jedno dziecko a potem za cholere nie mogla zajsc i uznala sie za bezplodna.po 9 latach od pierwszej ciazy znow w niej jest...spora roznica czasu jak na mnie i mam nadzieje ze los ci tego oszczedzi.i nam przy okazji tez.

no a mnie caly czas brzuch kluje...i kluje.raz z jednej raz z drugiej strony.od kilku dni tak mam....na wysokosci troche ponizej pepka ale po bokach...:confused:

reklama
Eijf wszystko co nowe i co do tej pory nie mialo miejsca mile widziane;-)
eh,juz sama nie wiem po co to pisze bo potem okazuje sie ze falszywy sygnal.dni po owu sa ok ale te przed sama @ juz nie...

nie wiem czy doczytalas ze zaczelam procedure wizowa...Teraz najwazniejsze jest bym dostala jak najszybciej to czego wymagaja od pracodawcy a reszte tez skompletuje

Do góry