wisienka_83
mamuśka:)
Ja też uciekam do domciu ale postaram sie do Was zajrzeć jak wrócę do domciu. Jestem ciekawa co u eijf, emilchen, zielonej,robale i reszty dziewczyn. Mam nadzieję, że później sie odezwą. Buziaki dla Was:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez ponad 10 lat brałam tabsy anty z przerwą na pierwsze dziecko,a teraz nie mam owulacji i te leki mają spowodować,że będę miała jajeczka,co się potwierdziło w ostatnim cyklu i miałam piekne jajeczko...
mam do was pytanie odnośnie porannego moczu. Do testu potrzebny poranny mocz , a ktory ja mam wziąć jeśli chodzę do toalety robić siusiu co około 1,5 godziny?
ja bym poleciła ci w terminie jak wyjdzie testy owul pozytywny iśc do ginka na monitoring, on zobaczy czy jest dominujace jajeczko , wielkośc i zleci ewentualne badanie lh i fsh , i będzie wszystko wiadomoJagódka, a jak sie zorientowałaś że tej owulacji nie ma...
bo kurcze ja tez tak dlugo brałam tabsy to i moze u mnie jakies leki by sie przydaly...
dzieki , bo własnie sie zastanawiałamja brałam zawsze taki typowo poranny, czyli z okolic godziny 6 lub 7 rano
ja bym poleciła ci w terminie jak wyjdzie testy owul pozytywny iśc do ginka na monitoring, on zobaczy czy jest dominujace jajeczko , wielkośc i zleci ewentualne badanie lh i fsh , i będzie wszystko wiadomo