reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny, u mnie plamienie przerodziło się w @ i mam doła jak nie wiem co, tym bardziej, że teściowa była u wróżki, tej samej, która przepowiedziała mojemu M że się poznamy i ona powiedziała, że coś jest nie tak, że trzeba znaleźć dobrego lekarza i że w najbliższej przyszłości dzidzi nie będzie, może jestem głupia ale ryczeć mi się chce

Oby tym razem wróżka się myliła...
nie wierz we wszystko co Ci powie, bo podświadomie jeszcze tak będziesz robić...;-):-D glowa do góry

reklama
Jagódko przykro mi że się nie udało, w momencie kiedy przychodzi @ to wiadomo, że dół jest niezły, bo rozczarowanie ogromne, ale w koncu to też początek nowego cyklu i trzeba wziąć się w garść. no i zawsze dzień @ może być datą OM, którą potem będziesz wspominac z rozrzewnieniem :-) a teraz znowu będziesz na cyclo-progynowie? na ile cykli ją dostałaś?

Mmmm Ciebie też przytulam kochana, szkoda że się nie udało, ale wróżki to olej!

Czesia nie możesz mierzyć tempek z dokładnością do jednego miejsca po przecinku, to za mała dokładność żeby wyłapac skok, minimum to 0,05. może masz zły termometr? skoku na pewno jeszcze nie było, jesteś cały czas w fazie niższych tempek. tempki Ci poszły w dół więc może to podejście do owu, nie miałaś już śluzu płodnego po jajku z 17dc?

widzę że 28dni ma jeszcze gorszy algorytm niż ff skoro zaznacza owu na takim wykresie jak Czesi, tempki idą w dół a program widzi owu, szok.

Czesia poza tym coś jest nie tak z Twoimi oznaczeniami na wykresie, w 10dc masz zaznaczony szczyt śluzu, a poniżej, gdzie śluz się opisuje nic. poza tym szczyt śluzu to ostatni dzień śluzu płodnego w danym cyklu, więc na pewno nie był to 10dc, generalnie musi śluz 'wyschnąć' i musi być stały wzrost tempek żeby można było wskazać szczyt śluzu.

Jagódko przykro mi że się nie udało, w momencie kiedy przychodzi @ to wiadomo, że dół jest niezły, bo rozczarowanie ogromne, ale w koncu to też początek nowego cyklu i trzeba wziąć się w garść. no i zawsze dzień @ może być datą OM, którą potem będziesz wspominac z rozrzewnieniem :-) a teraz znowu będziesz na cyclo-progynowie? na ile cykli ją dostałaś?

Hej pogodziłam się już z @ :-D - nie mam wyjścia :tak: zaczynam od nowa :tak:
tak nadal bedę brała cyclo-progynove,mam ją zapisaną na 3 miesiące. a co? wiesz cos o niej?

reklama
Do góry