reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no wlasnie tego wina to za duzo nie wypilam bo ogolnie nie pije duzo.jakies niecale dwa kieliszki a spac poszlam nad ranem wiec nie wiedzialam czy temperature zaznaczac czy nie a jesli tak to jak?Wyszlo mi o porze o ktorej zawsze mierze 36,6(niezbyt wysoko).kiedy obudzilam sie po raz drugi bylo juz 36,9 ale to juz pozniej.Nie sadze jednak ze w tym momencie ta tempreatura jest tak wazna.Jak zaznacza sie zaklocenia ze tak powiem?
wyzstarcy że zaznaczysz mało snu i alkohol i wykres sam to odczuya i zapisze jako zakłócenie

eijf
jak wpisujesz tempkę to po prawej stronie jest discarded czy jakoś tak , zaznacz to i wtedy FF nie bierze tej tempki pod uwagę

pewnie by posiwieli z tego wszystkiego
hehe... Ja prawie się dziś obraziłam na M., że mi odparł na propozycję zakupu testów owulacyjnych "to se lup" :crazy: A "powinien" się emocjonować conajmniej tak samo jak ja :cool2: No, muszę mu odpuścić, bo się wystraszy tych staranek :cool2:
PS - Parę dni mnie nie było, ale Was podczytuję :-) Staranka niebawem, choć nie wiem, czy gin nam nie każe czekać do pierwszego okresu po laparo (zabieg mam za tydzień) - co się odwlecze, to nie uciecze! W najgorszym razie zaczniemy za jakieś 4 tyg, bo akurat mam okres, a po laparo liczę na regularność ;-)
No i serdeczne gratulacje dla wszystkich nowych posiadaczek II. Dziewczyny, musimy do tych szczęściar szybko dołączyć!! :-)

czesc:-)PAmietacie mnie???:-)Zaglądam jak zwykle na chwileczkę..praca ruszyła, dyżurki mam popołudniami, do wieczora, przed praca poświecam czas małemu wiec niestety ale na necika czasu brak..u mnie ok
staranka trwają, zobaczymy ci bedzie, parcia brak:-)trzymajcie się cieplutko i gratuluje zaciążownym

I rozumiem, że z tego był Raduś ?? :-):-):-)??
Dzięki za gratulacje :-).
dokladnie:) wiem ze po skonczeniu leteiny krwawienie musi byc z odstawienia, a jak nie ma to pierwsze co sie nalezy spodziewac to fasolka:) aczkolwiek juz raz mialam tak ze po skonczeniu luteiny okres byl po 14 dniach i to jest jeszcze normna-tak mowila mi endokrynolog...(i chyba nawet tak tam pisze na ulotce)
niby okresu jeszcze nie dostałam, ale coś czuję, ze nic z tego!!!:zawstydzona/y:fck
poki nie ma okresu poty nadzieja
jakoś juz się przyzwyczajam do myśli, ze być może trzeba bedzie znowu zacząć staranka na nowo...:-(dobrze, ze to nie jakaś ciężka praca hihihi :-D
hehehe dokladnie
wiem, ze nawet jak będę wymiotować to będę się cieszyc, ze to dlatego ze jestem w ciąży... a dzidzia będzie najbardziej wyczekana ukochana na świecie:-D
oj polecam wejsc n jakies forum dla przyszlych mam,jak one narzekają i jak biadolą:-D nad tymi dolegliwosciami ciazowymi...normalnie nie ma konca....tez sie nad tym zastanawialam....najpiwrw sie bardzo czeka a potem narzeka:cool2: ale moze tak trzeba:-p

dzieki dziewczyny za wyjasnienia(mmm i martilla).moglam sama znalezc ale ja to w ogole zajeta w ten weekend.Juz po imprezach.no i znowu do pracy.bleee.dlaczego weekendy tak szybko mijaja?

agapas-gratuluje.pewnie cudownie jest zobaczyc te dwie kreski:)

reklama
Do góry