reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej laski:)
noukie rzeczywiście bardzo plaski masz ten wykres. Czekaj spokojnie na skok. Powinien się pojawić:)
martilla oglądałam dokładnie Twój wykres i tak sobie myślę, ze może gdybyś zaznaczyła tempkę z 10dc jako niewidoczną (tzn. poza wykresem) to może ff pokazłoby owu w 12dc? Z jakiegos powodu zaznaczyłas ja jako zaurzoną.

Ja czuję się juz troszkę lepiej ale caly czas czuje, ze mam żołądek. Dzieki, ze o mni pamiętacie:)

hej , jesteś jeszcze ? zaraz zerknę na mój wykres to odpowiem na Twój post.
ok już :-) w 10dc zaznaczyłam normalnie, samo zrobiło na wykresie taką przezroczystą kropkę (co jak rozumiem odebrało jako tempkę zaburzoną ) i nie wiem dlaczego, da się to zmienić bo ja nie wiem jak , poza tym robię testy owu chyba od 11 dc i wszystkie negatywne ale nie sugeruję się nimi za bardzo bo zamawiałam z allegro i mogą nie być jakieś rewelacyjne

Ostatnia edycja:
emma75 dziękuję za pamięć :-D to miłe, że pytasz. Pisałam już, że tempki niestety spadły... Więc na 90% przyjdzie @, jednak na razie jest czysto, mam jeszcze resztki nadziei, bo na FF są tak różne wykresy ciążowe - też tempki spadają a potem nagle wzrost i okazuje się, że ciąża! Więc dopóki nie mam krwawienia to nadzieja się tli.

Noukie a ja bym nie zmieniała termometru. Na razie sobie spokojnie mierz. Zobaczysz, jak się będą układały tempki po skoku. Bo wierzę, że skok będzie na dniach :tak: Może to przypadek, że teraz taki płaski ten wykres (?)

hej , jesteś jeszcze ? zaraz zerknę na mój wykres to odpowiem na Twój post.
ok już :-) w 10dc zaznaczyłam normalnie, samo zrobiło na wykresie taką przezroczystą kropkę (co jak rozumiem odebrało jako tempkę zaburzoną ) i nie wiem dlaczego, da się to zmienić bo ja nie wiem jak , poza tym robię testy owu chyba od 11 dc i wszystkie negatywne ale nie sugeruję się nimi za bardzo bo zamawiałam z allegro i mogą nie być jakieś rewelacyjne
widocznie godzina mierzenia musiała odbiegać od typowej. Wtedy samo robi przezroczystą kropkę. Możesz zaznaczyć ją "discarted" i ciekawe co wtedy zrobi FF? spróbuj!

Martilla to Twój pierwszy mierzony wykres? skoku jeszcze nie było, bo pierwszej wyższej szukamy po ostatnim dniu śluzu płodnego, czyli u Ciebie dopiero od 18dc. ale skok może wystąpić nawet do 3 dni po szczycie śluzu, więc jutrzejsza tempka dużo powie.

reklama
widocznie godzina mierzenia musiała odbiegać od typowej. Wtedy samo robi przezroczystą kropkę. Możesz zaznaczyć ją "discarted" i ciekawe co wtedy zrobi FF? spróbuj!
no już sama doszłam do powodu zaburzenia:-) a co to jest discarted? bo się nie orientuję w tym...:zawstydzona/y:

Martilla to Twój pierwszy mierzony wykres? skoku jeszcze nie było, bo pierwszej wyższej szukamy po ostatnim dniu śluzu płodnego, czyli u Ciebie dopiero od 18dc. ale skok może wystąpić nawet do 3 dni po szczycie śluzu, więc jutrzejsza tempka dużo powie.
tak to mój pierwszy mierzony cykl, śluzu płodnego nie zauważyłam jeszcze, od paru dni jest tylko wodnisty...

Do góry