U mnie z ta nadzieja jest takze niezbyt dobrze. Wcielilam sie w Hope, bo to brzmi optymistycznie :-)Hope, mam 5 latka i staram się od czerwca'08. czyli nasza sytuacja jest trochę podobna... powiedz skąd bierzesz nadzieję, bo mnie już jej brakuje....
reklama
Hej laski
noukie rzeczywiście bardzo plaski masz ten wykres. Czekaj spokojnie na skok. Powinien się pojawić
martilla oglądałam dokładnie Twój wykres i tak sobie myślę, ze może gdybyś zaznaczyła tempkę z 10dc jako niewidoczną (tzn. poza wykresem) to może ff pokazłoby owu w 12dc? Z jakiegos powodu zaznaczyłas ja jako zaurzoną.
Ja czuję się juz troszkę lepiej ale caly czas czuje, ze mam żołądek. Dzieki, ze o mni pamiętacie
hej , jesteś jeszcze ? zaraz zerknę na mój wykres to odpowiem na Twój post.
ok już :-) w 10dc zaznaczyłam normalnie, samo zrobiło na wykresie taką przezroczystą kropkę (co jak rozumiem odebrało jako tempkę zaburzoną ) i nie wiem dlaczego, da się to zmienić bo ja nie wiem jak , poza tym robię testy owu chyba od 11 dc i wszystkie negatywne ale nie sugeruję się nimi za bardzo bo zamawiałam z allegro i mogą nie być jakieś rewelacyjne
Ostatnia edycja:
emma75 dziękuję za pamięć to miłe, że pytasz. Pisałam już, że tempki niestety spadły... Więc na 90% przyjdzie @, jednak na razie jest czysto, mam jeszcze resztki nadziei, bo na FF są tak różne wykresy ciążowe - też tempki spadają a potem nagle wzrost i okazuje się, że ciąża! Więc dopóki nie mam krwawienia to nadzieja się tli.
Noukie a ja bym nie zmieniała termometru. Na razie sobie spokojnie mierz. Zobaczysz, jak się będą układały tempki po skoku. Bo wierzę, że skok będzie na dniach Może to przypadek, że teraz taki płaski ten wykres (?)
Noukie a ja bym nie zmieniała termometru. Na razie sobie spokojnie mierz. Zobaczysz, jak się będą układały tempki po skoku. Bo wierzę, że skok będzie na dniach Może to przypadek, że teraz taki płaski ten wykres (?)
widocznie godzina mierzenia musiała odbiegać od typowej. Wtedy samo robi przezroczystą kropkę. Możesz zaznaczyć ją "discarted" i ciekawe co wtedy zrobi FF? spróbuj!hej , jesteś jeszcze ? zaraz zerknę na mój wykres to odpowiem na Twój post.
ok już :-) w 10dc zaznaczyłam normalnie, samo zrobiło na wykresie taką przezroczystą kropkę (co jak rozumiem odebrało jako tempkę zaburzoną ) i nie wiem dlaczego, da się to zmienić bo ja nie wiem jak , poza tym robię testy owu chyba od 11 dc i wszystkie negatywne ale nie sugeruję się nimi za bardzo bo zamawiałam z allegro i mogą nie być jakieś rewelacyjne
Martilla to Twój pierwszy mierzony wykres? skoku jeszcze nie było, bo pierwszej wyższej szukamy po ostatnim dniu śluzu płodnego, czyli u Ciebie dopiero od 18dc. ale skok może wystąpić nawet do 3 dni po szczycie śluzu, więc jutrzejsza tempka dużo powie.
hihi właśnie to napisałam wyżejjuż chyba wiem o co chodzi z tym zaburzeniem w 10dc... mierzyłam w innej godzinie niż reszte...
reklama
no już sama doszłam do powodu zaburzenia:-) a co to jest discarted? bo się nie orientuję w tym...widocznie godzina mierzenia musiała odbiegać od typowej. Wtedy samo robi przezroczystą kropkę. Możesz zaznaczyć ją "discarted" i ciekawe co wtedy zrobi FF? spróbuj!
tak to mój pierwszy mierzony cykl, śluzu płodnego nie zauważyłam jeszcze, od paru dni jest tylko wodnisty...Martilla to Twój pierwszy mierzony wykres? skoku jeszcze nie było, bo pierwszej wyższej szukamy po ostatnim dniu śluzu płodnego, czyli u Ciebie dopiero od 18dc. ale skok może wystąpić nawet do 3 dni po szczycie śluzu, więc jutrzejsza tempka dużo powie.
Podziel się: