reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mi też jest strasznie przykro...Dookoła widzę ciężarne kobiety. Co chwile dowiaduje sie, ze ktoś znowu jest w ciąży a u nas nadal nic...Powoli mam dość...
Idę o zaczynam doła łapać... Wiem, ze ta wstrętna @ znów przyjdzie. Poprostu wiem i nic na to nie poradzę... Moge tylko płakać i sie złościć ale co to zmieni?
Dobranoc laseczki:) Słodkich snów:*

reklama
Robale-ale jesli ta druga kreska jest, tylko tyle ze cieniutka, to jestes w ciazy.
Ja dopiero mialam nietypowy test-zamiast drugiej kreski rozmyta kropka. I okazalo sie, ze to byl poczatek mojej corki. Test robilam w dniu spodziewanej @, ale nie moglam miec pewnosci, bo cykle mialam nieregularne.

Noukie-ja bym rzeczywiscie zmienila termometr.

ja już prawie nie dołuję, bo takim czasie starań jakoś się przyzwyczaiłam. kobiety w ciąży nie ruszają mnie w ogóle, tylko jak czasem zobaczę noworodka albo jakiegoś malutkigo niemowlaczka to mnie ściśnie w sercu, no ale staram się podchodzić do tego optymistycznie- dobrze, że w ogóle mam jedno dziecko, niektórym kobietom nawet to nie jest dane.
A ile sie starasz? Ja tez mam jedno dziecko, staram sie od ponad roku i nadal mnie cos rusza...Zwlaszcza jak sbie zdam sprawe, ze mje stracne dziecko bylby w tym wieku....

Od sierpnia nie robię żadnych wykresów, bawiłam się w to, ale w końcu dałam sobie spokój, co ma być to będzie, dla samej siebie sprawdziłam teraz w dniu @ temp i była 37,2. To już mi wystarczyło. Pytałam gin, on mi powiedział ze temp wcale nie musi świadczyć o ciąży, także dałam sobie spokój

Hope, mam 5 latka i staram się od czerwca'08. czyli nasza sytuacja jest trochę podobna... powiedz skąd bierzesz nadzieję, bo mnie już jej brakuje....

Robale to może zmierz sobie tempkę jutro, to zobaczysz czy trzyma się na wysokim poziomie. bo nie zawsze spada w pierwszy dzień @

reklama
dobra laski nie męczcie Robale co ma być to będzie :),czy jutro czy za kilka dni to i tak będziemy się cieszyć lub wspierać .
Dobrej nocki zmykam spać

Do góry