reklama
martilla ja już Tobie pisałam wcześniej, myślę, że skok powinien być na dniach, bo cały czas miałaś śluz płodny więc prawdopodobnie jakoś teraz jest czas owulacji (mniej więcej)czyli jest szansa że owu przede mną?
emma tutaj pisałam do Ciebie ;-)emma75 dziękuję za pamięć to miłe, że pytasz. Pisałam już, że tempki niestety spadły... Więc na 90% przyjdzie @, jednak na razie jest czysto, mam jeszcze resztki nadziei, bo na FF są tak różne wykresy ciążowe - też tempki spadają a potem nagle wzrost i okazuje się, że ciąża! Więc dopóki nie mam krwawienia to nadzieja się tli.
możliwe ja miałam już skok 21 dnia a cykl trwał wtedy 31 dni, wtedy faza lutealna wyniosła tylko 11 dni.ale dziewczyny to mój 19dc gdzie cykle mam ostatnio 30 dniowe, to mozliwe zeby owu była tak późno??
nadziejka82
Fanka BB :)
Dziewczyny nie moge sie zalogowac na ff napisane jest ze musi mnie ktos zaprosić - czy można prosić o takie zaproszenie moj e-mail: alicjas0909@op.pl
Mam taki komunikat: Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time.
If you have a friend who is already a member you may want to ask her to invite you using the FertilityFriend.com's referral program.
Mam taki komunikat: Unfortunately your request for membership could not be processed favorably at this time.
If you have a friend who is already a member you may want to ask her to invite you using the FertilityFriend.com's referral program.
reklama
Emilka nie dojrzałam wcześniej, dzięki za skopiowanie :-) no to trzymam dalej kciuki!
Martilla wszystko jest możliwe, każdy cykl może być inny, nawet jak 20x był skok w 14dc to nagle może być w 30dc, tak się zdarza. trochę nieładny ten Twój wykres, za duże skoki, dwie ścieżki śluzowe, ale poczekajmy na fazę lutealną z oceną.
Martilla wszystko jest możliwe, każdy cykl może być inny, nawet jak 20x był skok w 14dc to nagle może być w 30dc, tak się zdarza. trochę nieładny ten Twój wykres, za duże skoki, dwie ścieżki śluzowe, ale poczekajmy na fazę lutealną z oceną.
Podziel się: