reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

e tam, on każe ci odczekać prawie 3 tygodnie od owulki..po co??Teoretycznie zgodnie z cyklem jesteś 15 dpo i możesz z paluszkiem w pupie zrobić teściora...nie czekaj, przynajmniej się upewnisz, bo po takim czasie nie ma opcji za wcześnie- test albo wyjdzie, albo nie...

reklama
w ogóle wiecie co zauważyłam??trochę ziewczyn nam pozaciążało i tak na prawdę zostały z nami tylko mazia i sandrahaha..reszta znikneła..a tak się zapierały, że nas nie opuszczą..:-:)-(

Eijf-super ,ze lekarz Cie uspokoił bardzo się ciesze.Juz na pewno niebawem coś z tego będzie:-):-):-):-)

MMM
-ja zgadzam sie z Eijf i idziewczynami,nie ma co gdybać.Bo to bezsensu lepiej wiedzieć na czym sie stoi.

Pati a mi może synek też wywróży co????

zielona bo ja Was nigdy nie opuszcze!!:-):-):tak::tak:Zrezygnowalam z pisanai na kwietniowkach bo jakoś nie umiałam tematu załapać z dziewczynami.Nie interesuje mnie co u nich i w ogole.

Tak a propo to jesteście be ciotki bo narobiłyscie mojemu dzidziowi smaka na kukurydze i na kurczaka.:wściekła/y::wściekła/y:Nie ładnie a mój dzidź to Wam powiem ,zarłok jakich mało,jak tylko mu sie jesc zachce to mnie brzuch boli jak zjem cos to przestaje i tak w kolo macieju.Smiejemy sie z moim ze jakiś buntownik z niego i juz strajkiem upomina sie o swoje.W ogole nasze dziecko ma już pierwsze imię nazywa się DZIDŹ.Pięknie nie?Wczoraj sobie z nim pogadałam,i doszlismy do consensu,powiedziałam mu ,że ma byc grzeczny a ja za to będe dużo jadła szczególnie owoców i warzyw bo mój dzidź to jakimś wegetraianinem będzie bo mięsa nie tolertuje:-):-):-):-D:-D

reklama
Eijf-super ,ze lekarz Cie uspokoił bardzo się ciesze.Juz na pewno niebawem coś z tego będzie:-):-):-):-)

MMM
-ja zgadzam sie z Eijf i idziewczynami,nie ma co gdybać.Bo to bezsensu lepiej wiedzieć na czym sie stoi.

Pati a mi może synek też wywróży co????

zielona bo ja Was nigdy nie opuszcze!!:-):-):tak::tak:Zrezygnowalam z pisanai na kwietniowkach bo jakoś nie umiałam tematu załapać z dziewczynami.Nie interesuje mnie co u nich i w ogole.

Tak a propo to jesteście be ciotki bo narobiłyscie mojemu dzidziowi smaka na kukurydze i na kurczaka.:wściekła/y::wściekła/y:Nie ładnie a mój dzidź to Wam powiem ,zarłok jakich mało,jak tylko mu sie jesc zachce to mnie brzuch boli jak zjem cos to przestaje i tak w kolo macieju.Smiejemy sie z moim ze jakiś buntownik z niego i juz strajkiem upomina sie o swoje.W ogole nasze dziecko ma już pierwsze imię nazywa się DZIDŹ.Pięknie nie?Wczoraj sobie z nim pogadałam,i doszlismy do consensu,powiedziałam mu ,że ma byc grzeczny a ja za to będe dużo jadła szczególnie owoców i warzyw bo mój dzidź to jakimś wegetraianinem będzie bo mięsa nie tolertuje:-):-):-):-D:-D

o kurcze, jaki buntownik...i dobrze, taki mały dzidź a taka siłą przbicia:-)Może politykiem zostanie i poprowadzi lud nasz jak jakiś wódz...:-D:-D

Do góry