reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kurcze moj mi caly czas mowi ze w ciazy jestem !Ale chyba nie, to by bylo za duze szczescie. A @ ma sie pojawic po odstawieniu luteiny ?:confused2:

cześć wszystkim !
mmm gdzie Ty jesteś ??? czekam tu na Ciebie jak na szpilkach a Ciebie nie ma!! pisz szybko jaki wynik testu!!:-)

no mam odpoczywac ale w domu mimo wszystko podpatruje co piszecie.szkoda ze jutro wyjezdzam dalej na caly weekend i juz nie bede mogla was sledzic to mi ktoras podsumuje w nastepnym tyg co tam sie dzialo.
ja dzis wybralam sie spontanicznie sprawdzic oczy bo podejrzewalam ze sie pogorszyly(zawsze zaliczam takie rzeczy jak w pl jestem).mialam racje i ciesze sie ze sprawdzilam bo widze teraz bardzo wyraznie.od razu zakupilam zapas soczewek niemal na caly rok!Poza tym dziewczyny znalazlam sukienke na kolejne wesele w rodzinie(widzialyscie na nk te zielona to wlasnie ta jest z tej samej firmy ,nawet podobna tylko w kolorze chabrowym i z szalem)ale znow dosyc droga i nie chcialam by moj chlopak dostal zawalu ale i tak kombinuje jak ja bezbolesnie kupic bo mi w glowie zostalo.
to tak zjazd z tematu o ciazy bo wam powiem ze na wakacjach to przynajmniej nie mysle o tym caly czas i nie zwracam uwagi na 'objawy".

mmm-nie wkorzaj tylko rob!
a ja jak dobrze pojdzie pojde zrobic z krwi w nastepnym tygodniu.jedziemy z rodzicami ale nawet nie powiem im co ide robic!

p.s.chcialam tylko dodac ze w trakcie pisania tego tekstu zalatwilam ze dostane kiecke na urodziny.chyba strawil cene do tego czasu ha ha

dziewczyny musze cos dopisac.ktoras chyba o czyms podobnym pisala (kiciaq chyba).poszlam do wc i zobaczylam ze wylal sie ze mnie taki bialy serowaty sluz!na sam widok mnie zemdlilo bo nigdy takiego nie mialam.jak cos zwazonego(sorry za takie nieprzyjemne opisy),mleko zwazone czy cos.w kazdym razie w zyciu takiego nie mialam!Obrzydliwe.to na razie jedyne cos co nigdy nie mialam...

reklama
martilla no wakacje mam ale na razie u rodzicow w domu .jutro jedziemy dalej.na komputerze mam na razie okazje rano i wieczorem byc wiec korzystam

Do góry