reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kurcze moj mi caly czas mowi ze w ciazy jestem !Ale chyba nie, to by bylo za duze szczescie. A @ ma sie pojawic po odstawieniu luteiny ?:confused2:

cześć wszystkim !
mmm gdzie Ty jesteś ??? czekam tu na Ciebie jak na szpilkach a Ciebie nie ma!! pisz szybko jaki wynik testu!!:-)

no mam odpoczywac ale w domu mimo wszystko podpatruje co piszecie.szkoda ze jutro wyjezdzam dalej na caly weekend i juz nie bede mogla was sledzic to mi ktoras podsumuje w nastepnym tyg co tam sie dzialo.
ja dzis wybralam sie spontanicznie sprawdzic oczy bo podejrzewalam ze sie pogorszyly(zawsze zaliczam takie rzeczy jak w pl jestem).mialam racje i ciesze sie ze sprawdzilam bo widze teraz bardzo wyraznie.od razu zakupilam zapas soczewek niemal na caly rok!Poza tym dziewczyny znalazlam sukienke na kolejne wesele w rodzinie(widzialyscie na nk te zielona to wlasnie ta jest z tej samej firmy ,nawet podobna tylko w kolorze chabrowym i z szalem)ale znow dosyc droga i nie chcialam by moj chlopak dostal zawalu ale i tak kombinuje jak ja bezbolesnie kupic bo mi w glowie zostalo.
to tak zjazd z tematu o ciazy bo wam powiem ze na wakacjach to przynajmniej nie mysle o tym caly czas i nie zwracam uwagi na 'objawy".

mmm-nie wkorzaj tylko rob!
a ja jak dobrze pojdzie pojde zrobic z krwi w nastepnym tygodniu.jedziemy z rodzicami ale nawet nie powiem im co ide robic!

p.s.chcialam tylko dodac ze w trakcie pisania tego tekstu zalatwilam ze dostane kiecke na urodziny.chyba strawil cene do tego czasu ha ha

dziewczyny musze cos dopisac.ktoras chyba o czyms podobnym pisala (kiciaq chyba).poszlam do wc i zobaczylam ze wylal sie ze mnie taki bialy serowaty sluz!na sam widok mnie zemdlilo bo nigdy takiego nie mialam.jak cos zwazonego(sorry za takie nieprzyjemne opisy),mleko zwazone czy cos.w kazdym razie w zyciu takiego nie mialam!Obrzydliwe.to na razie jedyne cos co nigdy nie mialam...

reklama
martilla no wakacje mam ale na razie u rodzicow w domu .jutro jedziemy dalej.na komputerze mam na razie okazje rano i wieczorem byc wiec korzystam

Do góry