reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

może kupimy szczeniaka jak mąż muwi i może się uda a i bedzie z takiego pieska pociecha synek bedzie miał zajęcie :-) bo świnka mu sie juz znudziła

reklama
dziękuję za ciepłe przywitanie:)

staramy się, ale na luzie odkąd się znamy, czyli od dwóch lat, w październiku ubiegłego roku byłam w ciąży, lecz jeszcze o tym nie wiedząc miałam wypadek samochodowy i leki, które dostałam nie bardzo się fasolce spodobały, dotrwaliśmy do 9 tygodnia wspólnie z lekarzami walcząc o maleństwo, jednak się nie udało - nie był to najlepszy okres w naszym życiu
po tym wszystkim lekarz powiedział, że jak będziemy już chcieli zacząć to mamy się do niego zgłosić, ale stwierdziliśmy, że najpierw postawimy na naturę i w tym miesiącu już było ciekawie i uroczo :-D

nie nakręcam się, nie boję się, po prostu postawiliśmy na zabawę
21 lipca dostałam @ (wcześniej jakieś 2 dni plamienia) i od tego czasu się bawimy :)

od 4 dni dziwnie się czuję - mówię to z perspektywy człowieka mocno stąpającego po glebie - żeby nie było, że sobie wmawiam
mdli mnie, wiecznie siku, cycorki wrażliwe i spać mi się chce - podobnie było przy poprzedniej ciąży, ale się nie nastawiam, co Bozia da to będzie :)

pozdrowienia

anellk trzymam kciuki żeby to była fasolka i przykro mi ze straty twojej dzidzi światełko dla twojego aniołka
[*]

anelk to trzymamy kciuki
syllwiia tez bym sobie sprawila szceniaczka, ale dopoki z ukochanym nie przeprowadzimy sie na swoje to to raczej niemozliwe, no ale mam nadzieje ze przprowadzka dojdzie do skutku za jakies dwa miesiace, wtedy i staranka moze beda owocne;))

anelk to trzymamy kciuki
syllwiia tez bym sobie sprawila szceniaczka, ale dopoki z ukochanym nie przeprowadzimy sie na swoje to to raczej niemozliwe, no ale mam nadzieje ze przprowadzka dojdzie do skutku za jakies dwa miesiace, wtedy i staranka moze beda owocne;))
biedroneczko życzę ci jak najszybciej tej przeprowacki i owocnych staranek by sie udało:-)

Anelk - serdecznie witam na forum. Trzymam kciuki aby w tym cyklu się udało.

U mnie temperaturka rośnie, odrobinkę ale rośnie. Ale to może być jednocześnie na @ echhh. 29 dc ... mam nadzieje, że nic się nie poprzesuwało i @ jak ma przyjść 9 tak przyjdzie a jak nie przyjdzie to już niech nie przychodzi...

Samopoczucie jakoś kiepskie, ogarnia mnie powoli panika. Do 31 sierpnia mam oddać pracę licencjacką a ona jeszcze cała w proszku :wściekła/y: i nie mogę się zmotywować aby ją wreszcie dokończyć echhh jestem potwornie zła, że tak mozolnie mi to idzie. Im dłużej z tym zalegam tym bardziej mi się nie chce za nią zabierać. Masakra.

reklama
Witaj ANELLK;-) u mnie wczoraj bylo przytulanko tzn 9 dnia cyklu:tak: na Sofie:-)ale glupol ze mnie taki ze zapomnialam sie od razu poszlam do toalety i .....mam nadzieje ze nie wszystko splynelo:-:)zawstydzona/y::-p:baffled: buziaki i DZIEN DOBRY W PIATEK;-) jeszcze klika godzin i weekend;-)

Do góry