reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

pati
nie chciałabym wykorzystywać Twojego synka , ale czy ja też mogę prosić o przepowiednie?:-) heheh

ja też poproszę :-D Ja noszę w myśli dziewczynkę - Alicję. W mojej rodzinie dziewczynki zawsze były pierwsze :) tylko moja mama dwóch chłopaków urodziła pierwszych a później po 12 latach od młodszego pojawiłam się Ja :-D:-D upragniona, wymodlona, długo oczekiwana dziewczynka. U mojego M. to rój mężczyzn echhh... więc może bliźniaki :-)

niekiforka
Ty jesteś z warszawy??

Z Warszawy nie jestem ale w niej mieszkam już 3 lata (nawet nie wiem kiedy to zleciało).

co do tempki to wcale nie taki mały skok, ważne że leci w górę a nie spada, wszystko jest możliwe!

Jestem dobrej myśli co do temperaturki...ale ale...trzeba czekać...

a co do biegania do łazienki zaraz "po" to ja na wszelki wypadek leże jeszcze pare minut z tyłkiem w górze, jak widać nie ma to żadnego wpływu , ale poleżeć nie zaszkodzi:-)
:-D:-D ja też jeszcze leże, zresztą mąż mnie sam goni abym nogi do góry brała :-D:-D

reklama
zapomnialam dodac ze u mnie postep jesli chodzi o sluz:)Do tej pory zauwazalam ten "jajkowaty" tylko raz w cyklu.Teraz to juz drugi dzien wiec zawsze fajnie wiedziec.wiesiolka juz na wszelki wypadek nie lykam bo nie wiem kiedy ta owulacja(wczoraj chyba test owu wyszedl pozytywny ale pewna nie jestem.zobacze jeszcze wieczorem.).byleby moj partker na czas przyszedl i nie popsul mi humoru bo go zamorduje.Niedlugo mam urodziny wiec chyba fajny sprawilabym sobie prezent:)

bedzie prezencik oj bedzie:tak:;-);-):tak:imie dla corci to Sofia:tak::-):-D mojemu M sie nie podoba a mi bardzo;-)

pati
nie chciałabym wykorzystywać Twojego synka , ale czy ja też mogę prosić o przepowiednie?:-) heheh

niekiforka
Ty jesteś z warszawy?? co do tempki to wcale nie taki mały skok, ważne że leci w górę a nie spada, wszystko jest możliwe!

a co do biegania do łazienki zaraz "po" to ja na wszelki wypadek leże jeszcze pare minut z tyłkiem w górze, jak widać nie ma to żadnego wpływu , ale poleżeć nie zaszkodzi:-)

Kochanna Tobie przepowiada pierwsza dzieczynke a jak pytam kiedy to mowi teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też poproszę :-D Ja noszę w myśli dziewczynkę - Alicję. W mojej rodzinie dziewczynki zawsze były pierwsze :) tylko moja mama dwóch chłopaków urodziła pierwszych a później po 12 latach od młodszego pojawiłam się Ja :-D:-D upragniona, wymodlona, długo oczekiwana dziewczynka. U mojego M. to rój mężczyzn echhh... więc może bliźniaki :-)

Z Warszawy nie jestem ale w niej mieszkam już 3 lata (nawet nie wiem kiedy to zleciało).

Jestem dobrej myśli co do temperaturki...ale ale...trzeba czekać...

:-D:-D ja też jeszcze leże, zresztą mąż mnie sam goni abym nogi do góry brała :-D:-D
nikiforka Tobie tez wrozy dziewuszke;-):tak::-):-D

pati
dziękuję !!! :-) złote dziecko!!! jak ja chce dziewczynke matko swieta! oby sie sprawdziło :-)

nikiforka
no ja tez z wawy nie jestem , ale mieszkam tu juz 4 lata:-) pytalas o gina pare stron wstecz podalam ci link nie wiem czy widzialas jak nie to napisze jeszcze raz zebys nie musiala szukac

a możesz go spytać czy u mnie w ogóle coś będzie??

Na pewno będzie!! Nawet dziecka pytać nie trzeba!!

dziękuję !!! :-) złote dziecko!!! jak ja chce dziewczynke matko swieta! oby sie sprawdziło :-)

Ja też chcę dziewuszkę. Trzymam kciuki aby przepowiednie naszego forumowego wróżbity się sprawdziły :-)

no ja tez z wawy nie jestem , ale mieszkam tu juz 4 lata:-) pytalas o gina pare stron wstecz podalam ci link nie wiem czy widzialas jak nie to napisze jeszcze raz zebys nie musiala szukac

Zapisałam już sobie tą stronkę :-D jak się @ pojawi to tam się wybiorę. Orientujesz się jakie tam są ceny?

reklama
wiesz byłam tam tylko raz na badaniu krwi o czym pisałam wczoraj i zapłaciłam 100zł prawie, także w innych cenach się nie orientuję, szkoda,że nie mają cennika na stronie, ale zawsze mozna przedzwonić do nich i zapytać co i jak zanim się umówisz na wizyte, a gdzie mieszkasz w wawie? możesz na priv napisać jeśli nie chcesz na ogólnym

mam koleżanke która chodzi do ginki na bemowie, mówi ze jest w porzadku , tez prywatnie tylko nie mogę ich stronki znaleźć mam tylko namiary:
http://szczegoly.pkt.pl/centrum_gin...aferska_1404c95a8756b126d861f823c5df0269.html

Ostatnia edycja:
Do góry