reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

samo mi tak obliczyło , bo wpisałam że ostatnią @ miałam 8 lipca i powiem Ci ,że przez to że mam nieregularne cykle też sie w tym gubie i nie wiem kiedy testować, i nie masz czego zazdrościć, widzisz wy teraz testujecie , a ja jestem na końcu...
a dziś 21dc jeśli cokolwiek Ci to mówi, bo mi nic:-)

uciekam , bo idzie burza. postaram się jeszcze później zajrzeć
juz nie jestes na koncu bo ja wlasnie zaczynam nowy cykl jak pewnie zdazylas sie zorientowac i testowac to dopiero za mc bede:baffled:.Skoro jestes w 21 dc to mowi mi to tyle ze ok.6 sierpnia (jak chcesz to nawet 4)mozesz testowac.czyli w nastepnym tygodniu w czwartek!brzmi lepiej;nastepny tydzien nie?ja nawet dni plodnych jeszcze wtedy miec nie bede...

reklama
juz nie jestes na koncu bo ja wlasnie zaczynam nowy cykl jak pewnie zdazylas sie zorientowac i testowac to dopiero za mc bede:baffled:.Skoro jestes w 21 dc to mowi mi to tyle ze ok.6 sierpnia (jak chcesz to nawet 4)mozesz testowac.czyli w nastepnym tygodniu w czwartek!brzmi lepiej;nastepny tydzien nie?ja nawet dni plodnych jeszcze wtedy miec nie bede...

pewnie ,że brzmi lepiej :-) tylko powiem Ci,że cykle mogę mieć nawet 35 dniowe i z kolei jak zrobię test za tydzien i wyjdzie negatywny to będę się łudzić ,że może jednak za wcześnie zrobiłam wiesz o co chodzi... i tak źle i tak nie dobrze ...

rzeczywiście jakieś pustki tutaj dziś.Ja ledwo na oczy widzę strasznie jestem zmęczona:eek::eek::eek:a nic nie zrobiłam.Spać mi sie chce jak diabli:crazy:a położe sie wieczorem to nie bede mogła usnąć i co godzine popudka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hope teraqz czytam ze 10 to juz granica,ale mi sie wydaje, ze to i tak mało.Studiowałam połoznidtwo i wydawało mi sie,ze mówil nam doktor ,ze jak jest ponizej 13 to są własnie problemu z zajsciem w ciąże.

dziewczyny dostałam jakieś dziwne plamienie :-:)no:
odrobina na wkładce różowo-czerwonego śluzu (taki przygaszony czerwony) a jak się podcieram papierem, jest dużo śluzu, ale bez krwi :baffled: tempka jak na mnie wysoka bo powyżej 37 a w dzień rzadko kiedy tyle mam (nawet w ostatnich dniach) tak się boje, pomóżcie, co to moze być, co ja mam robić???? :-:)-:)-(

Hope- kochana zrob badanie progesteronu w 21-23 dc. prawdopodobnie masz go za malo. od owulki powinnas brac luteinke i pewnie bedzie ok :-) zrob badania i pedz do gina :tak:

mazia, makaronka, marlenka- serdeczne gratulacje :-):-):-):tak::tak::-) Trzymam kcuki za wasze fasolki, a wam zycze spokojnej ciazy!

ja dzis nadal 36,9 ale i tak wiem, ze 30 przyjdzie ta wstretna @ :eek:

Emilchen musisz poczekać do jutra!! Zrób test .My Ci nic niestety nie pomożemy:( może to byc @ a może byc poprostu krwawienie swiadczące o zagnieżdzeniua lub czymś innym.Zreszta zobacz sobie co pisze w moim ciążowym suwaczku.

reklama
dziewczyny dostałam jakieś dziwne plamienie :-:)no:
odrobina na wkładce różowo-czerwonego śluzu (taki przygaszony czerwony) a jak się podcieram papierem, jest dużo śluzu, ale bez krwi :baffled: tempka jak na mnie wysoka bo powyżej 37 a w dzień rzadko kiedy tyle mam (nawet w ostatnich dniach) tak się boje, pomóżcie, co to moze być, co ja mam robić???? :-:)-:)-(
o jej no pomoc to chyba nie pomozemy ale jedyne co ci powiem to to ze plamienia sie zdarzaja co sama zreszta pewnie wiesz.pewnie przegladalas wykresy naff i tam czasem zaznaczone sa plamienia wiec to sie zdarzac moze.Wiesz co do tej temperatury w dzien to ja wlasnie dzis przekonalam sie ze ona absolutnie nie ma znaczenia bo ja mam @ i moja tez wysoka.Jedyne na co jednak trzeba patrzec to poranna lub ewentualnie poznym wieczorem(u mnie przynajmniej).chcce cie pocieszyc ze czytalam ze plamienia moga sie zdarzac.Z drugiej strony mialam tak kilka dni temu;sluz z krwia ,wysoka temperatura a potem cisza wiec juz sama nie wiem co ci powiedziec...ty przynajmniej masz dluga faze lutealna.

Do góry