reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziękuję wam dziewczyny, katrinka, łąpię fluidki nawet w reklamówki, żeby jak najwięcej ich było...:-)ale wiecie- im bliżej tej 14, tym bardziej jestem zrezygnowana...tak to już kurcze jest..

no i robiłam bobo test strumieniowy- on, tak jak acon pokazuje ciążę, gdy stężenie przekroczy 10 jednostek. inne testy pokazują dopiero od 25 jednostek. Dla porównania mam w domu testy z allegro- takie od 25 jednostek i na takim teście nie ma nic...

no i robiłam bobo test strumieniowy- on, tak jak acon pokazuje ciążę, gdy stężenie przekroczy 10 jednostek. inne testy pokazują dopiero od 25 jednostek. Dla porównania mam w domu testy z allegro- takie od 25 jednostek i na takim teście nie ma nic...

kochana ty masz az 4 dni do kolejnego cyklu... pisze ,,AZ'' bo czasami to za wczesnie na testowanko... wiec testami sie nie przejmuj... zobaczysz ze betka wyjdzie piekkna...wklej nam zdjecie tego testu co cien cienia jest...

próbowałam sfotografować ten test, ale nie wychodzi mi to- albo aparat nie chce ustawić ostrości, albo nic nie widac na zdjęciu...ja zazwyczaj mam cykle 28 dni- jeden zdażył mi się 30 dniowy, dlatego zwięłam odliczanie do 30-dniowego cyklu..dobrze chyba zrobiłam, co??z tym zdjęciem to jeszcze pokombinuję...

próbowałam sfotografować ten test, ale nie wychodzi mi to- albo aparat nie chce ustawić ostrości, albo nic nie widac na zdjęciu...ja zazwyczaj mam cykle 28 dni- jeden zdażył mi się 30 dniowy, dlatego zwięłam odliczanie do 30-dniowego cyklu..dobrze chyba zrobiłam, co??z tym zdjęciem to jeszcze pokombinuję...

kochana to ty sie mecz z ta fota... wazne zeby betka ladna byla... a cos czuje (a wech mam doskonaly:-)) ze tam uciebie fasolinka albo fasolinek sie zadomowil... nochyba ze parka :tak::tak::tak:

cześć dziewczyny!
zielona trzymam kciuki od 14 będziesz mamą na papierze !!!!!!:laugh2:
A mnie dzis temp. znów spadła o 1 kreske czyli 37,3.Wykończę sie psychicznie zanim zajde w ta ciążę. Brzuch nadal boli , ale boję się że to na tą zarazę @.:wściekła/y: Ale boli mnie już od paru dni a @ ma być 30 więc chyba za wcześnie na bóle.
Wczoraj wieczorem zauważyłam ze mam jakieś szklące oczy (jak przy temperaturze).:eek:.
Dobrze że jesteście (mąż już słuchać nie może).!!!:tak:

reklama
cześć dziewczyny!
zielona trzymam kciuki od 14 będziesz mamą na papierze !!!!!!:laugh2:
A mnie dzis temp. znów spadła o 1 kreske czyli 37,3.Wykończę sie psychicznie zanim zajde w ta ciążę. Brzuch nadal boli , ale boję się że to na tą zarazę @.:wściekła/y: Ale boli mnie już od paru dni a @ ma być 30 więc chyba za wcześnie na bóle.
Wczoraj wieczorem zauważyłam ze mam jakieś szklące oczy (jak przy temperaturze).:eek:.
Dobrze że jesteście (mąż już słuchać nie może).!!!:tak:

kochana... masz piekna tempke... jaka milas w 1 fazie?? bo nawet jesli spadla o 1 to nic nie znaczy... jesli jest powyzej lini pokrywajacej to ok... nie ma ise co przejmowac... moze ci spasc o 1 kreche...
tempka na moje oko piekniuisia jest...

Do góry