reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A co myślicie o moim wykresie?
wykres jest w porządku :tak: spójrz sobie na mój, mamy w sumie dosyć podobne, tylko Ty masz jeszcze niższe tempki niż ja (ale wszystkie - i te niskie i te wysoki, a to nie ma znaczenia żadnego), u Ciebie cały czas tempka nad linią, powoli nawet rośnie, żyć nie umierać :-D

wykres jest w porządku :tak: spójrz sobie na mój, mamy w sumie dosyć podobne, tylko Ty masz jeszcze niższe tempki niż ja (ale wszystkie - i te niskie i te wysoki, a to nie ma znaczenia żadnego), u Ciebie cały czas tempka nad linią, powoli nawet rośnie, żyć nie umierać :-D

I oby tak dalej:-) Niech dalej pięknie rośnie albo utrzymuje sie na tym poziomie:-D Byle nie spadła:tak: A wtedy @ żegnaj na kolejne 9 miesiecy:-):-D:tak:

no kochane, to ja wam teraz napiszę:
wstałam rano, zrobiła ten wpisik z wykresem i poszłąm się wysiusiać...mąż krzyczy z pokoju: rób ten test, rób ten test!!!i zrobiłam..i wyszłą druga, jasna kreska...ja już takim kreskom nie wierzę, bo ostatnio też takie miałam- a to był test od 10 jednostek, a nie od 25...więc maż wręczył mi kasę i wysłał do szpitala na hcg z krwi- powiedział "Przynajmniej dzisiaj będziesz wiedziałą a nie fiksowała jak głupia przez najbliższe kilka dni z jasnymi kreskami"...no i pojechałam i zrobiłam...wynik do odbioru miedzy 14-15...wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze??Ze ja jestem pewna, że po raz kolejny zobaczę na papierze hcg<2....i będzie załamka...

hej kochane... ja to normalnie mam kosmos w tej glowie... wczoraj wylam caly dzien a dzisiaj mnie enegria rozpiera i spac juz nie moge :tak:

moje tempki:
1dc 36.4

4dc 36.3
5dc 36.5
6dc 36.4
7dc 36.5
8dc 36.3
9dc 36.3
10dc 36.3
11dc 36.3
12dc 36.2
13dc 36.4
14dc 36.3
15dc 36.3
16dc36.4
A DZISIAJ 36.8!!!!!!

ha... jest skok... powiedzie mi tylko jedna rzecz bo temp mierzylam pol godziny pozniej bo mi sie przyspalo... zawsze mierze o 6 a dzis o 6:30... czy to moze miec az tak duze znaczenie?? w ogole czytalam gdzies ze owulka moze byc nawet 4 dni przed skokiem... ja swojego mecze caly czas chociaz bidulka juz nie wyrabia ale co tam... jak dzisiaj byl skok to go pomeczre jeszcze dzisiaj i jutro tak dla pewnosci... chociaz wydaje mi sie ze oowulka byla bo 4 dni temu test ow byl pozytywny... i w ogole wczoraj nic mnie nie bolalo... a przedwczoraj czulam bol... moze pecherzyki pekaly?? oby... daj boze... i teraz bede sie schozowac az do okresu.... a dupa z tym... ostatni cykl to sie moge poschizowac :tak::tak::tak::tak: moj tz zaczyna urlop od soboty wiec nie bede tak myslec o tym... pojedziemy nad ocean troche posurfowac wiec czlowiek nie bedzie tak myslal o tym... co ma byc to bedzie...

no kochane, to ja wam teraz napiszę:
wstałam rano, zrobiła ten wpisik z wykresem i poszłąm się wysiusiać...mąż krzyczy z pokoju: rób ten test, rób ten test!!!i zrobiłam..i wyszłą druga, jasna kreska...ja już takim kreskom nie wierzę, bo ostatnio też takie miałam- a to był test od 10 jednostek, a nie od 25...więc maż wręczył mi kasę i wysłał do szpitala na hcg z krwi- powiedział "Przynajmniej dzisiaj będziesz wiedziałą a nie fiksowała jak głupia przez najbliższe kilka dni z jasnymi kreskami"...no i pojechałam i zrobiłam...wynik do odbioru miedzy 14-15...wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze??Ze ja jestem pewna, że po raz kolejny zobaczę na papierze hcg<2....i będzie załamka...

kochana to ja trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno za piekny wynik betki :tak::tak::tak: daj nam znac co i jak... buziole i nie smutaj...

wiesz, jak patrze na ten test, to coraz bardziej mi się wydaje, że to jakaś wada testu- taki cień w miejscu drugiej kreski...no cóż, wszystko się okaże za pare godzin...:-(

wiesz, jak patrze na ten test, to coraz bardziej mi się wydaje, że to jakaś wada testu- taki cień w miejscu drugiej kreski...no cóż, wszystko się okaże za pare godzin...:-(

kochana... bede z toba szczera... bardzo duzo kobietek z forum robilo testy ciazowe... i wiele z nich wlasnie mialo cien cienia... i wiesz co?? nie bylo w tym wady testu... poprostu bylo za wczesnie na testowanko... test moze wykryc ciaze przed @ ale nie musi... dlatego moze byc wlasnie taki cien cienia... ja wierze ze ci sie udalo... taki cien cienia daje ci do myslenia a gdyby nie pokazal nic to dopiero wtedy moglabys sie przejmowac... wiec glowa do gory... trzymam kciuki bardzo mocno... :tak::tak::tak::tak:

reklama
zielona wampirzyca ja tam trzymam kciuki zeby to byla fasolka i pisz szybko jaki wynik betki przesyłam ciążowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry