wisienka_83
mamuśka:)
A co myślicie o moim wykresie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wykres jest w porządku spójrz sobie na mój, mamy w sumie dosyć podobne, tylko Ty masz jeszcze niższe tempki niż ja (ale wszystkie - i te niskie i te wysoki, a to nie ma znaczenia żadnego), u Ciebie cały czas tempka nad linią, powoli nawet rośnie, żyć nie umieraćA co myślicie o moim wykresie?
wykres jest w porządku spójrz sobie na mój, mamy w sumie dosyć podobne, tylko Ty masz jeszcze niższe tempki niż ja (ale wszystkie - i te niskie i te wysoki, a to nie ma znaczenia żadnego), u Ciebie cały czas tempka nad linią, powoli nawet rośnie, żyć nie umierać
To moze byc zagniezdzenie jesli jutro wzrosnie i sie utrzyma na wyzszym poziomiePiekna masz te temperature zielona.Mysle ze nie musisz dlugo czekac na testowanie.
u mnie natomiast zamiast rosnac spadla do 36,5(Sama nie wiem co o tym myslec.Tak szybko spadla?.
no kochane, to ja wam teraz napiszę:
wstałam rano, zrobiła ten wpisik z wykresem i poszłąm się wysiusiać...mąż krzyczy z pokoju: rób ten test, rób ten test!!!i zrobiłam..i wyszłą druga, jasna kreska...ja już takim kreskom nie wierzę, bo ostatnio też takie miałam- a to był test od 10 jednostek, a nie od 25...więc maż wręczył mi kasę i wysłał do szpitala na hcg z krwi- powiedział "Przynajmniej dzisiaj będziesz wiedziałą a nie fiksowała jak głupia przez najbliższe kilka dni z jasnymi kreskami"...no i pojechałam i zrobiłam...wynik do odbioru miedzy 14-15...wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze??Ze ja jestem pewna, że po raz kolejny zobaczę na papierze hcg<2....i będzie załamka...
wiesz, jak patrze na ten test, to coraz bardziej mi się wydaje, że to jakaś wada testu- taki cień w miejscu drugiej kreski...no cóż, wszystko się okaże za pare godzin...:-(