reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Chodzi o to,że on by chciał drugie dziecko,ale nie chce się o nie starać,chciałby,żeby wyszła wpadka...takie zaskoczenie,a jak to zrobić kiedy ja musze leczyć się i niestety musimy starac się w trakcie tego leczenia...? nie da się na sponton jesli podczas brania tabl nie dojdzie do zafasolkowania bede musiała zrobić inne badania np prześwietlenie macicy....
To ja tym bardziej go nie rozumiem skoro wie ,że musisz się leczyć i brać tabletki... Ech no z tymi facetami to tak zawsze jak nie urok to .... no wiesz co:-)
Nie martw się , w końcu się uda, a wtedy zobaczysz jaką będzie miał mine;-)

reklama
witam witam! ja juz z nowego lokum, na razie jeszcze nie mam swojego neta ale kozystam z uprzejmosci sasiada ktory nie zabezpieczyl sieci hehe.

prosze o krotka relacje co sie dzialo od piątku, udało się komuś???

u mnie 11dc, do owulacji jeszcze 3-4 dni. moje temperaturki troche swirowaly przez ostatnie kilka dni ale tyle sie dzialo ze sie nie dziwie.

milego dnia wszystkim zycze!!

jagodka zawsze mozesz go jakos podejść. Przecież nie musi wiedzieć, ze to właśnie te dni... Poprostu moze udawaj, ze tak spontanicznie masz ochotę na przytulanka:)

Chodzi o to,że on by chciał drugie dziecko,ale nie chce się o nie starać,chciałby,żeby wyszła wpadka...takie zaskoczenie,a jak to zrobić kiedy ja musze leczyć się i niestety musimy starac się w trakcie tego leczenia...? nie da się na sponton jesli podczas brania tabl nie dojdzie do zafasolkowania bede musiała zrobić inne badania np prześwietlenie macicy....

Sadzę, że twój M też ma trochę w tym racji - że spopntanicznie byłoby lepiej - to moze mu nie mów, że dziś trzeba itd. Tylko zachęć do przytulanek i sie uda!:tak::tak::tak:

jagodka zawsze mozesz go jakos podejść. Przecież nie musi wiedzieć, ze to właśnie te dni... Poprostu moze udawaj, ze tak spontanicznie masz ochotę na przytulanka:)

Ja mu nie mówię o takich rzeczach jak owulacja itd,tylko idziemy na pełen spontan,a że po tych tabletkach co biore mam ogromna ochotę na seks to sobie nie żałujemy i naprawde było wszystko spontaniczne....a i nie bardzo chce go podchodzic..choć z drugiej strony chyba nie będę miałą innego wyjścia ;)

fakt mezczyzni wola spontanicznie, ja tam mojemu nie mowie ze to akurat teraz czas na staranka, poprostu go molestuje:-D, i on jest zadowolony hehe:-D:-D, bo mysli ze to spontan:tak::tak:

reklama
Do góry