reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a co myślisz o moich wynikach badań?? chyba nie jest tak źle??

Wiesz co nie znam sie na nich za bardzo kiedys mialam do czynienia troszke z tarczyca ale z okresem dojrzewania sie uspokoilo;-) z tego co podajesz sa w normie:tak: takze wszystko pewnie ok:tak: a musisz isc z ich interpretacja jeszcze do lekarza???

Mmm wykres masz bardzo ładny, co mnie nie dziwi bo w poprzednim cyklu miałaś przepiękną lutealną. i dlatego bardzo mnie dziwi, że masz tak kiepski progesteron! ja mam taki sam (10,5) i w klinice leczenia niepłodności od razu powiedzieli że to niedomoga lutealna albo kiepska owulacja, bo o dobrej owu świadczy progesteron minimum 15, a najlepiej 20. od razu dostałam na to progesteron. ale ja sama wcześniej podejrzewałam, że coś jest nie tak, bo mam krótką lutealną i plamienia po 4-5 dni. a Twoja na wykresie wyglądała w ostatnim cyklu modelowo!
no nie wiem, progesteron jest wydzielany pulsacyjnie i być może trawiłaś przypadkiem akurat na dołek, bo nie chce mi się wierzyć że masz taki niski stale.

Noukie mój M niczego nie bierze, bo nawet badany nie był. zresztą już pisałam, że ja jestem na nie jeśli chodzi o suplementy.

reklama
Do góry