Noukie
Majowa mama 2007
ale dzisiaj trochę spadła
No spadla ale wcale nie musi niczego jeszcze oznajmiac musisz zobaczyc jaka bedzie jutro
Emma a Twoj M cos lyka? Chodzi mi cos na zolnierzyki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dzisiaj trochę spadła
a co myślisz o moich wynikach badań?? chyba nie jest tak źle??No spadla ale wcale nie musi niczego jeszcze oznajmiac musisz zobaczyc jaka bedzie jutro
Emma a Twoj M cos lyka? Chodzi mi cos na zolnierzyki?
a co myślisz o moich wynikach badań?? chyba nie jest tak źle??
tak, muszę iść, ale za jakiś tydzień zresztą zpbaczymy kiedy @ przyjdzie i czy wogóle przyjdzie (oby nie)
Też trzymam kciuki by @ nie przyszlatak, muszę iść, ale za jakiś tydzień zresztą zpbaczymy kiedy @ przyjdzie i czy wogóle przyjdzie (oby nie)
Jest i to spora szansa, mierz dalej jaka bedzie tempkaDziewczyny, jeżeli było tak jak piszecie (owu 18 dc), a wczoraj było przytulanko, to mam szansę na fasolkę prawda?!