im więcej tym lepiej :-) ja tej funkcji nie mam, bo nie wykupiłam wersji VIP-owskiej, ale dziewczyny chyba pisały, że miały mniej punktów.dziewczyny w rubryce Early Pregnancy Signs mam 56 punktów to dobrze??
reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
dziewczyny w rubryce Early Pregnancy Signs mam 56 punktów to dobrze??
no właśnie co to takiego, daj linka
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
z wykresu wynika, że jesteś przed owulką, albo właśnie w jej trakcie (zależy jaki masz śluz), skoku jeszcze nie było, monitoring nie kłamie trzymam kciuki za owocne staaranka, jestem w podobnym momencie cyklu też czekam na skok ;-)
ja testuję (data według długości poprzednich cykli) 26 września. Kolejną (dokładniejszą) datę wyznaczę na podstawie skoku, jak już nadejdzie oczywiscie ))
Dopisane
a nie można trochę wydłużyć tej fazy, może zapisze ci leki? Podobno wystarczy brać progesteron po to, żeby fasolka jak już powstanie, mogła spokojnie się zagnieździć i miała na to czas co do samego zajścia w ciążę to chyba faza lutealna nie ma żadnego wpływu na poczęcie, ale mogę się mylić.powiem wam ze byłam na monitoringu i lekarz wyliczył mi (tak jak programy)owulke .Ale okazało sie jak przyszłam na wizyte że jeszcze nie ma dopiero po około 1,5 dnia (tak mówił)ale testy tak też pokazały.tak więc moja faza lutealna to około 10 dni .no i jak ja mam w ciązę zajść
eijf się odzywała - dzisiaj albo wczoraj wieczorem. W weekend miała dwie imprezy urodzinowe - obie własne dlatego mniej się udzielała.a &ewcia pisała dzis coś?może sie jej udało?
A eijf to jeszcze forumuje czy nie ?
mmm...
Fanka BB :)
to są wczesne oznaki ciąży, tylko nie wiem za bardzo na jakiej podstawie są obliczaneno właśnie co to takiego, daj linka
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
to są wczesne oznaki ciąży, tylko nie wiem za bardzo na jakiej podstawie są obliczane
no ja wiem co to znaczy, ale gdzie to wyliczałaś mmm?
wydaje mi się, że FF oblicza szanse zajścia w ciążę na podstawie zaznaczonego współżycia - im więcej zaznaczysz w okolicach skoku (3 dni przed, dzień skoku i dzień po) tym więcej procent Ci wyliczy. Ale może bierze cos jeszcze pod uwagę, nie wiem. W każdym razie z doświadczeń różnych kobiet wiadomo, że nie trzeba codziennie się kochać żeby zajść w ciążę ;-) także te szanse to tylko umowne są.to są wczesne oznaki ciąży, tylko nie wiem za bardzo na jakiej podstawie są obliczane
reklama
ja na obniżenie prolaktyny brałam bromergon , potem bbył monitoring ,a teraz powtórka prolaktyny.W miedzyczasie oczywiscie staranka.a nie można trochę wydłużyć tej fazy, może zapisze ci leki? Podobno wystarczy brać progesteron po to, żeby fasolka jak już powstanie, mogła spokojnie się zagnieździć i miała na to czas co do samego zajścia w ciążę to chyba faza lutealna nie ma żadnego wpływu na poczęcie, ale mogę się mylić.
eijf się odzywała - dzisiaj albo wczoraj wieczorem. W weekend miała dwie imprezy urodzinowe - obie własne dlatego mniej się udzielała.
Podziel się: