reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mmm właśnie sobie zerknęłam na Twój poprzedni wykres - Ty masz zawsze takie długie fazy lutealne?? bo tą ostatnią to mi zaimponowałaś :tak: ja raz jeden miałam 14 dni, zazwyczaj mam krótsze...

reklama
witam dziewczyny.nie byłam u was chyba z tydzień .Witam wszystkie nowe forumowiczki.Nie dam rady nadrobic ale mogę liczyc na to że napiszecie mi kto z nas zafasolkował?:tak:

mmm właśnie sobie zerknęłam na Twój poprzedni wykres - Ty masz zawsze takie długie fazy lutealne?? bo tą ostatnią to mi zaimponowałaś :tak: ja raz jeden miałam 14 dni, zazwyczaj mam krótsze...
właśnie zazwyczaj nie wogóle ostatni cykl był strasznie dłygi, zwyklr mam 30 dni, ale odkad się staramy wszystko się rozregulowało

A to chyba najaktualniejsza lista testujących, kto nie ujęty niech się dopisuje:

TESTUJĄCE:

Syllwiia26 - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

Ostatnia edycja:
;-) witam po przerwie,
:eek: ja juz zdurniałam z tą temp. i nie wiem czy jestem po czy przed owu:sorry:
z wykresu wynika, że jesteś przed owulką, albo właśnie w jej trakcie (zależy jaki masz śluz), skoku jeszcze nie było, monitoring nie kłamie :-D trzymam kciuki za owocne staaranka, jestem w podobnym momencie cyklu też czekam na skok :tak:;-)

ja testuję (data według długości poprzednich cykli) 26 września. Kolejną (dokładniejszą) datę wyznaczę na podstawie skoku, jak już nadejdzie oczywiscie :)))

Ostatnia edycja:
A może jeszcze listę obecnie starajacych się wpiszemy...

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm

Kurde, dalej ne pamiętam

reklama
powiem wam ze byłam na monitoringu i lekarz wyliczył mi (tak jak programy)owulke .Ale okazało sie jak przyszłam na wizyte że jeszcze nie ma dopiero po około 1,5 dnia (tak mówił)ale testy tak też pokazały.tak więc moja faza lutealna to około 10 dni .:szok:no i jak ja mam w ciązę zajść

Do góry