reklama
jagodka1231
Fanka BB :)
Jestem...;-)
No u mnie też @ przychodzi jak w zegarku... zawsze rano, więc moze się okazać, ze w czwartek nie bedę miała co testować... choć cały czas się łudzę...
Ja też się łudzę,że może jednak @ nie przyjdzie!????
wiem, ze nawet jak będę wymiotować to będę się cieszyc, ze to dlatego ze jestem w ciąży...
hehe jak tez tak myslala, co prawda ja nie wymiotuje ale mdlosci mam takie ze wszystkiego sie odechceiewa, nie moge jeść, juz bym chciala zeby byl koniec ciąży......
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
hehe jak tez tak myslala, co prawda ja nie wymiotuje ale mdlosci mam takie ze wszystkiego sie odechceiewa, nie moge jeść, juz bym chciala zeby byl koniec ciąży......
krewetka, jaki koniec ciąży... podobno po 3 miesiacu wszystko znika... aby był koniec 3 miesiaca...
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
no tak tylko jakie odlegle to sie wydaje....
ah, jak ja bym chciała chociaż aby takie odległe mi się wydawało... ;-)
jagodka1231
ah, jak ja bym chciała chociaż aby takie odległe mi się wydawało... ;-)
Zgadzam się....ciąża to piękny stan oby nam też się udało w nią zajść...
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Zgadzam się....ciąża to piękny stan oby nam też się udało w nią zajść...
Jagódka, będzie dobrze... ja podchodzę do tego w miare optymistycznie... to znaczy wierze, ze sie uda... pomimo permanentnego doła...
jagodka1231
Jagódka, będzie dobrze... ja podchodzę do tego w miare optymistycznie... to znaczy wierze, ze sie uda... pomimo permanentnego doła...
w miare optymistycznie? czy masz doła?
ja staram się bardzo optymistycznie do tego podchodzić...i staram sie nie mysleć...ale cóż....
mam nadzieję,że bedzie dobrze!!
To kiedy Marzi 55 testujesz???
reklama
Podziel się: