reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Jestem...;-)

No u mnie też @ przychodzi jak w zegarku... zawsze rano, więc moze się okazać, ze w czwartek nie bedę miała co testować... choć cały czas się łudzę...:-D

reklama
hehe jak tez tak myslala, co prawda ja nie wymiotuje ale mdlosci mam takie ze wszystkiego sie odechceiewa, nie moge jeść, juz bym chciala zeby byl koniec ciąży......

krewetka, jaki koniec ciąży... podobno po 3 miesiacu wszystko znika... aby był koniec 3 miesiaca...

Jagódka, będzie dobrze... ja podchodzę do tego w miare optymistycznie... to znaczy wierze, ze sie uda... pomimo permanentnego doła...:tak::-D

w miare optymistycznie? czy masz doła? :-D:-D:-D

ja staram się bardzo optymistycznie do tego podchodzić...i staram sie nie mysleć...ale cóż....

mam nadzieję,że bedzie dobrze!!

To kiedy Marzi 55 testujesz???

reklama
No poczekam z tym testowaniem do czwartku... do 10 września... to jest termin @...
zresztą w czwartek jadę nad morze aż do niedzieli, więc jest jeszcze dodatkwy powód dla którego fajnie byłoby nie dostać @:tak:

Do góry