reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agniesiar, ja tez rycze jak bóbr... i czytam teraz ksiazkę Cieżarówką przez 9 miesiecy i też rycze na każdym urywku, gdzie piszą co się dzieje z dzidza w konkretnym tygodniu:-)

Jeśli chodzi o mnie, na pewno jest coś z moja głową nie tak... :-p:rofl2:

mmm, poczekaj jeszcze chwilkę... ja walcze ze sobą, oj walczę...:tak:

reklama
Ładnie zaraz sie okaże, że to nie klub staraczek tylko wariatek :-)

mmm jeśli chodzi o twoje testowanie to jeśli dobrze liczę top jesteś 6 dni po - jeśli sie mylę to popraw mnie.

Musisz poczekać do 10 dnia po owulacji i wtedy możesz spróbować zrobić betę z krwi

między 5 a 7 dni temy, wiem ze test i tak jeszcze nic nie pokarze ale to czekanie mnie dobija :(

Wiem i bardzo dobrze Cię rozumiem, ale jesli teraz zrobisz to na 90% stracisz swoje pieniążki, a do tego będziesz ryczeć jak bóbr bo mało prawdopodobne byś co kol wiek ujrzała. poczekaj jeszcze 3 dni i zrób betę z krwi- to jest najbardziej wiarygodne!!!:-):-):-)

Bo testy domowe to wiesz dobrze, że dopiero o czasie @

z ta betą to bedzie problem, pracuję od 7-15 i szefowa mnie nie póści na badania, ile ja się udenerwowałam żeby chormony zrobić...

no właśnie kurcze... najgorsze jest to czekanie i ta niepewność..
jeszcze staram sobie nie wmawiać, ze widze, ze coś sie dzieje ze mną...:tak:

a poza tym to chciałam iść dzisiaj na aerobik, ale nie wiem czy powinnam...:-p myślicie, ze jaklieś delikatne ćwiczenia moga zaszkodzić jakby co???:cool:

A tak a propo fiksowania, to sobie obiecuję, że nie będę niestety do was zaglądać po owulacji :-( bo będę robić wszystko by tylko nie myśleć o tym że może..........

Stres nie pomoże mojemu maleństwu się dobrze zagnieździć - a ja mam plan do zrealizowania i przywitania mojego szczęścia w październiku w moim brzuszku!!!

Będę za wami bardzo tęsknic, ale jak tu bedę zaglądać to obawiam się, że nie będę w stanie się zdystansować.

Nie wiem co prawda czy mi sie to uda, ale na dzień dzisiejszy mam takie postanowienie.

z ta betą to bedzie problem, pracuję od 7-15 i szefowa mnie nie póści na badania, ile ja się udenerwowałam żeby chormony zrobić...

mmm, to poczekaj jeszcZe do tego 10 dpo... tak w razie czego... żeby chociaż jakaś najmniejsza szansa na wiarygodnosć testu była...

reklama
A tak a propo fiksowania, to sobie obiecuję, że nie będę niestety do was zaglądać po owulacji :-( bo będę robić wszystko by tylko nie myśleć o tym że może..........

Stres nie pomoże mojemu maleństwu się dobrze zagnieździć - a ja mam plan do zrealizowania i przywitania mojego szczęścia w październiku w moim brzuszku!!!

Będę za wami bardzo tęsknic, ale jak tu bedę zaglądać to obawiam się, że nie będę w stanie się zdystansować.

Nie wiem co prawda czy mi sie to uda, ale na dzień dzisiejszy mam takie postanowienie.

Agniesiar, nie obraź sie, ale wiem, ze Ci sie nie uda nas opuścić... bo będziesz do nas zaglądać, a w końcu przekażesz nam dobra nowinę... :-p

Do góry