reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Bardzo Wam dziekuje dziewczynki za wsparcie i miłe slowa jest to dla mnie bardzo ważne.

a moze powiecie mi jak Wy długo sie staracie??

a zapomniałam dodac ze moj M robił badania żołnierzyków i wyszło ze ma małą ruchliwość i malo plemników o prawidlowej budowie bo tylko 28%

agniesiar, jagodka... dokładnie, wolę się nie nakręcać... bo i tak wiem, że jak nic z tego nie będzie to będę ryczec jak bóbr... poza tym gorące cycki moga świadczyć o wsyztskim...:-(

Testuję 10 września... no może 9!!! :)

agniesiar, jagodka... dokładnie, wolę się nie nakręcać... bo i tak wiem, że jak nic z tego nie będzie to będę ryczec jak bóbr... poza tym gorące cycki moga świadczyć o wsyztskim...:-(

Testuję 10 września... no może 9!!! :)

Pewnie,że mogą świadczyć o wszystkim :) oby o tym co ty byś chciała?? :shocked2:

tego ci życzę!

Mnie tylko pobolewa podbrzusze....nasila się to czasami wieczorem...poza tym cisza...

ja to wszystko niby wiem ale co z tego skoro tyle miesięcy sie nie udaje nawet CLO nie pomogło a brałam przez 2 cykle

Wiem jak to jest - w poprzednim cyklu tak się nakreciła, że wczoraj musiały mnie tu dziewczyny ratować

Chciałam zrezygnować, poddać się i nawet skończyć z forum ale jakoś to przeżyłam

Co nas nie zabije to wzmocni!!!

W tym miesiącu obiecuję przestanę się nakrecać, będę myśleć pozytywnie ale nie szaleć!!!!

My też długo walczymy od 3 lat zero zabezpieczeń, od 8 cykli walka na całego z jakim skutkiem to wiesz!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wiem jak to jest - w poprzednim cyklu tak się nakreciła, że wczoraj musiały mnie tu dziewczyny ratować

Chciałam zrezygnować, poddać się i nawet skończyć z forum ale jakoś to przeżyłam

Co nas nie zabije to wzmocni!!!

W tym miesiącu obiecuję przestanę się nakrecać, będę myśleć pozytywnie ale nie szaleć!!!!

My też długo walczymy od 3 lat zero zabezpieczeń, od 8 cykli walka na całego z jakim skutkiem to wiesz!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakie to wszystko cieżkie i nie sprawiedliwe........ale nic trzeba walczyć ja mam na tyle fajnego gina ze nie mówi mi ze mam jeszcze czas tylko działa ciagle mi jakieś badania wymyśla i właśnie teraz mnie na HSG chce wysłać ale ja sie bardzo boje .....
Agniesiar a u was jest coś zdiagnozowane czy po prostu wszystko w porzadku ale i tak nie wychodzi??

:-D:tak:Może trzeba Kochane zmobilizować Krewetkę, aby nam tu dobre fluidy przekazała...:rofl2:

Troche mi sie humor poprawił, bo przyszła ta przesyłka z czekoladkami, które zamówiłam... no te wiecie... czekoladowy telegram z wiadomością... BĘDZIESZ TATĄ!!!!:szok: tylko kurcze jak przyjdzie @ to chyba sama zjem całe pudło!!!!:rofl2::eek::-D

reklama
Do góry