reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam dziewczyny!

Ja dziś w lepszym nastroju - wczoraj kupiliśmy mojemu M tableteczki na potencję, ja sie zaopatrzyłam w kartę obserwacji cyklu i zaczynamy z nowymi nadziejami.

Kiedyś musi sie udać!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszę i WY też musicie w to wierzyć i dalej walczyć!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mąż dzis kiepsko się czuje wiec nie wiem czy nie odpuścić
a moze własnie to TEN cykl:)
u mnie to niestety koniec nadziei na fasolke tym razem. zrobiłam test i zanim sie jeszcze wynik pokazal zorientowałam sie ze dostalam @:-( a to byl juz 42 dzień...
chyba jeszcze nigdy nie przeżylam takiej zalamki z tego powodu jak dzis...
bardzo mi przykro,te rozczarowania sa najgorsze ale glowa do góry, nowy miesiac przed toba
nie mam teraz za duzo dostepu do kompa i wpadam sporadycznie,w przyszlym tyg postaram sie nadrobic

Cześć Kochane,

u mnie niestety jaka pogoda, taki nastrój. Zaczyna mnie ogarniać mega dól... :-(

Dzisiaj 22 dzień cyklu, zostało 6 dni do testowania... a u mnie nic... bolą mnie trochę piersi, są jakby cięższe, ale ból ten niestety przypomina mi ten zwiastujacy @...

Miałam dzisiaj fazę, żeby znowu kupić test ciążowy... ten bardziej czuły i nawet w pracy się stestować, ale się powstrzymałam... walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze te kilka dni... ale wariuję normalnie że szok...:cool:

kusska, bardzo mi przykro, że przyszła @... domyślam się jak bardzo jesteś rozczarowana... najgorsze, że teraz znowu cały miesiąc trzeba czekać na kolejny wynik... ale trzeba być dobrej myśli i nastawić się na staranka...

eijf, mam dokładnie tak jak Ty... wokoło ciąże, małe dzieci... a u mnie nic... zastanawiam się czy to nie ze mną jest coś nie w porządku...

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane,

u mnie neistety jaka pogoda, taki nastrój. Zaczyna mnie ogarniać mega dól... :-(

Dzisiaj 22 dzień cyklu, zostało 6 dni do testowania... a u mnie nic... bolą mnie troche piersi, sa jakby cięższe, ale ból ten niestety przypomina mi ten zwiastujacy @...

Maiała dzisiaj fazę, zeby znowu kupić test ciążowy... ten bardziej czuły i nawet w pracy sie stestować, ale się powstrzymałam... walcze ze sobą żeby poczekać jeszcze te kilka dni... ale wariuję normalnie że szok...:cool:
u mnie dziś 21 dc i też bym już chciała testować ale jeszcze za wcześnie, kyrcze szkoda że nie można tego dprawdzić zaraz po zapłodnieniu i trzeba czekać te 2 tyg :(

Cześć Kochane,

u mnie niestety jaka pogoda, taki nastrój. Zaczyna mnie ogarniać mega dól... :-(

Dzisiaj 22 dzień cyklu, zostało 6 dni do testowania... a u mnie nic... bolą mnie trochę piersi, są jakby cięższe, ale ból ten niestety przypomina mi ten zwiastujacy @...

Miałam dzisiaj fazę, żeby znowu kupić test ciążowy... ten bardziej czuły i nawet w pracy się stestować, ale się powstrzymałam... walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze te kilka dni... ale wariuję normalnie że szok...:cool:

.

U mnie to normalne- też tak mam co miesiac zaraz po owulacji chce testować, chcę wiedzieć i chodzę po ścianach z nadzieją, a potem znów tem okropny @ płacz itd.

Wiem co czujesz, ale postaraj się. wytrzymać.

W czerwcu testowałam za wcześnie test wyszedł pozytywny - radość trwała 3 dni a potem @ - było za wcześnie i poleciało- wolałabym tego nie wiedzieć, ale wiem i wtedy to dopiero jest ból. Poczekaj spokojnie do @ i wtedy testuj:tak:

Cześć Kochane,

...

Witaj Marzi....głowa do góry i nie nakręcaj się,spokojnie jeszcze tylko 6 dni i będziesz mogła testować!!!!!!!:tak:

nie ma co się zamartwiać i robić zbyt wcześnie testów,bo wiesz,że możesz wtedy się załamać,a nie wiadomo co cie czeka,może akurat to tym razem bedzie inaczej:rofl2:

witam was z rana!

u mnie bez zmian, tyle że od wczoraj jajniki strasznie mnie bolą. tempka niska czyżby owu nastapiła szybciej niż się spodziewam? nie wiem zobaczymy. dziś przerwa w starankach, już nie dam rady hehe

a pogoda straszna, deszczowo i ponuro... ja chce lato!!!!!!
ps. miałam dziś testować ... ech z żalem patrzę na dzisiejszą datę

reklama
Do góry