reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam was z rana!

u mnie bez zmian, tyle że od wczoraj jajniki strasznie mnie bolą. tempka niska czyżby owu nastapiła szybciej niż się spodziewam? nie wiem zobaczymy. dziś przerwa w starankach, już nie dam rady hehe

a pogoda straszna, deszczowo i ponuro... ja chce lato!!!!!!
ps. miałam dziś testować ... ech z żalem patrzę na dzisiejszą datę

Nie poddawaj się!

reklama
jagodka
nie poddaję się, ale przerwe muszę zrobić, bo ile można? :-D
zresztą dzis 7dc także nie starcę jak dziś nie będzie przytulanek

Pewnie,że nie starcisz,chodzi mi tylko otwoje nastawienie. do boju kobieto!!!:tak: tu ma powstać fasolka :)

a jakie jest moje nastawienie?:-)
będzie co ma być, nie chce się nakręcać ,bo może przez to się nie udaje, nie wiem sama...

mam taką ochotę zrobić znowu test... skoro @ przyszła za wcześnie a powinna być dzisiaj to już się doszukuję róznych rzeczy i wmawiam sobie ,że zrobiłam test za wcześnie.
rety po co szukam dziury w całym??

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,

dzięki za słowa otuchy!!! Co ja bym bez Was zrobiła...:-D:tak: chyba testowała... hihihihi:rofl2::tak:jagodka, agniesiar muszę jakoś wytrzymać...

Martilla,
przytulamy się, przytulamy, przytulamy!!!

mmm,
mnie tez trochę kuły jajniki... ale tak ze dwa trzy razy i nic więcej... nie wiem co to znaczy...:szok:

U mnie to normalne- też tak mam co miesiac zaraz po owulacji chce testować, chcę wiedzieć i chodzę po ścianach z nadzieją, a potem znów tem okropny @ płacz itd.

Wiem co czujesz, ale postaraj się. wytrzymać.

W czerwcu testowałam za wcześnie test wyszedł pozytywny - radość trwała 3 dni a potem @ - było za wcześnie i poleciało- wolałabym tego nie wiedzieć, ale wiem i wtedy to dopiero jest ból. Poczekaj spokojnie do @ i wtedy testuj:tak:

Agniesiar, no tego to bym chyba nie przeżyła... i tak wiem, że będę ryczeć przy testowaniu... jak zobaczę jedną krechę - z rozpaczy, jak dwie - ze szczęścia... trudno dogodzić kobitom!!!!:-D

a jakie jest moje nastawienie?:-)
będzie co ma być, nie chce się nakręcać ,bo może przez to się nie udaje, nie wiem sama...

mam taką ochotę zrobić znowu test... skoro @ przyszła za wcześnie a powinna być dzisiaj to już się doszukuję róznych rzeczy i wmawiam sobie ,że zrobiłam test za wcześnie.
rety po co szukam dziury w całym??

no własnie chodzi o to,żeby spróbować znaleźć umiar i się nie poddawać i nie nakręcać :)) a to jest najtrudniejsze.

staramy sie staramy,bo nowe fasolki muszą powstać :-)

reklama
Do góry