reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Powiedz mi tylko czy z tymi tabletkami to nie jest tak, że będę musiała znów czekać do następnego cyklu (chodzi mi o to czy nie bierze się ich od 1 dnia cyklu):confused:

to są tabletki,które zaczyna się brac w 5 dniu cyklu,a ja zaczęłam w 8 dniu-tak mi kazała lekarka,bo byłam akurat po @. aha to nie są antykoncepcyjne!

reklama
spoko spoko,przecież my wiemy dobrze jak można się czuć przy takich zawirowaniach :tak:,a może popros ją o tabletki które uregulują ci cykl. ja biore cyclo-progynova i moja gin powiedziała,że to są tabletki na których rewelacyjnie kobiety zachodzą w ciążę? pomysl zanim pójdziesz do lekarza i poproś koniecznie o monitoring-ocenę cyklu :-D
ja też muszę iść na taki monitoring koniecznie.
na takie badanie idzie się przed owulacją tak?

a wiec ja spodziewam się @ w tym tygodniu wiec na monitoring umówię się mniej wiecej 14go września myślę że bedzie ok...
Dziekuje za informacje :))

jaka dziś fatalna pogoda.... cisnienie mam niskie i do tego ten ból głowy i oczu, dzizass

Cześć Dziewczynki, witam ponownie...

Agniesiar, przykro mi, ze jednak ta okropna @ przyszła, ake przynajmniej to czas na nowe starania... :-D

Martilla, Ty się nie leń... tylko do roboty... przytulać się ile wlezie!!!!:szok:

A dla Was wszystkich, co czekają, myślą, obliczają i fiksują tak jak ja, kilka przydatnych linków do zajefajnych kalkulatorów ciążowych::tak::rofl2:

Terminarz ciąży :: MediWeb.pl
Kiedy zajść w ciążę :: MediWeb.pl
Dni płodne :: MediWeb.pl
Termin porodu :: MediWeb.pl

Pierwszy to mój ulubiony... po prostu rewelacja!!!:-p

Aha, dziewczynki i czy lista testujących jest aktualna...

Agapas - 31 sierpnia (???)
Syllwiia26 - 4 września
kusska - 4 września
katia_793 - 5 września
&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
nadzieja82 - 9 września
Marzi55 - 10 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
pati1159 - 29 września... :)

scorpioniczkaa - 30 września
Hope33 - październik ???

Agniesiar, no Ciebie niestety Kochana juz wykasowałam... moge dodac na końcu jak chcesz???:-)

Cześć Dziewczynki, witam ponownie...

Agniesiar, przykro mi, ze jednak ta okropna @ przyszła, ake przynajmniej to czas na nowe starania... :-D

Martilla, Ty się nie leń... tylko do roboty... przytulać się ile wlezie!!!!:szok:

A dla Was wszystkich, co czekają, myślą, obliczają i fiksują tak jak ja, kilka przydatnych linków do zajefajnych kalkulatorów ciążowych::tak::rofl2:

Terminarz ciąży :: MediWeb.pl
Kiedy zajść w ciążę :: MediWeb.pl
Dni płodne :: MediWeb.pl
Termin porodu :: MediWeb.pl

Pierwszy to mój ulubiony... po prostu rewelacja!!!:-p

nie no stronki super ekstra, a ja mam poniżej takie :)

ebrzuszek.pl - Kalendarz cyklu

Brzuszek.Net - Kalendarzyk małżeński

reklama
Marzi55 super linki, zapisałam sobie w kompie:) przyda się niebawem.
martilla kolejny cykl i nowe możliwości, powodzenia! :)) bedzie ok
kusska życzę ci tego aby to była ciąża:))

Do góry