reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Marzi55 ale super pomysł :tak::tak::tak: hahahha kobiety furia potrafi zniszczyć wszystko :D

Biedroneczka ja już się piątku nie mogę doczekac aż pójdę do lekarza bo mi nagle przestało się tam coś dziać w tym brzucholu ;/ Współczuję ....

Majsii, na pewno wszystko będzie ok.;-) Ale lepiej iść i sprawdzic...

Chwilę mnie tu nie było, a jakbyście pisały o mnie - OJ TA CIERPLIWOŚĆ!!

Ja już nie wiem jak to zrobić by czas podkręcić i móc zrobić ten teścik, zastanawiam sie nawiet czy nie przejechać sie dziś do Olsztyna i nie zrobić sobie bety. Przy okazji bym odwiedziła tatusia w szpitalu.

Ale obawiam się, że teraz by mogło jeszcze nie wykazać bo potencjalnie jest 8-9 dni po.
Ale mam taką ogromną nadzieję, od samej owulacji piersi mnie tak bolą, że szok i jeszcze są teraz większe. Pewnie se wmawiam, ale.............

Zreszta wiecie same najlepiej jak to jest.

Jak sądzicie czy beta by już wykazała???

Chwilę mnie tu nie było, a jakbyście pisały o mnie - OJ TA CIERPLIWOŚĆ!!

Ja już nie wiem jak to zrobić by czas podkręcić i móc zrobić ten teścik, zastanawiam sie nawiet czy nie przejechać sie dziś do Olsztyna i nie zrobić sobie bety. Przy okazji bym odwiedziła tatusia w szpitalu.

Ale obawiam się, że teraz by mogło jeszcze nie wykazać bo potencjalnie jest 8-9 dni po.
Ale mam taką ogromną nadzieję, od samej owulacji piersi mnie tak bolą, że szok i jeszcze są teraz większe. Pewnie se wmawiam, ale.............

Zreszta wiecie same najlepiej jak to jest.

Jak sądzicie czy beta by już wykazała???

Agniesiar, ja się zupełnie na tej becie nie znam... gdzies tu niedawno ktoś mądry rozpisała jakie wyniki w poszczególnych tygodniach... ale nie pamiętam na której stronce...:szok:

widzisz, a mnie cholera nic nie boli no....:wściekła/y::-)

Cos takiego udało mi się znaleźć:

Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki
Poziom beta-HCG ( mIU/ml )
3 : 5 - 50
4: 3 - 426
5: 19 - 7.340
6: 1.080 - 56.500
7-8: 7.650 - 229.000
9-12: 25.700 - 288.000
13-16: 13.300 - 254.000
17-24: 4.060 - 165.400
25-40: 3.640 - 117.000

Ostatnia edycja:
Biedroneczka, a może jednak nie przyjdzie...:shocked2::eek: no jak nie dostaniesz to pewnie dobrze odczekac ze dwa dni i powtorz7yc, co?

Ja to czuje Biedroneczko, ze przyjdzie @ zgodnie Z rozkladem... 10 wrzesnia, rano...:sorry:
Kurde to jeszcze tyle bym musiala na nia czekac. Jest 32 dzien cyklu a ja poprostu juz wariuje. Poczekam jeszce 2 dni i ide do lekarza bo chyba cos jest nie tak:wściekła/y::no:

Ja wczoraj tu nawet wkleiłam normy na betę w zależności od dni od owulacji ja to wiem, ale zastanawiam się czy któraś robiła może tak wcześnie i wyszedł pozytyw??

A jeśli chodzi o ciebię to puki nie ma @ to zawsze jest nadzieja, nie poddawaj sie a może.........

reklama
Do góry