reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf- ja w ciąży z MAteuszem nie czułam, że zaciążyłam...robiłam test bez przekonania i jak zobaczylam dwie kreski to mnie scielo z nog...a bol na początku ciąży jest dokladie taki sam, jak ten tuż przed @, alebo na jej początku..ja z przerażenia jeszcze przez 1.5 tygodnia po teście latalam do lazienki sprawdzać, czy to aby na pewno nie @..
a mi odbilo, wzielam malgo na spacerek , zachaczylam o lody i rosmanna i niuniu wybral mi lakier do paznokci- żarowa zielona:-)i pomalowalam sobie pozurki i stop i rąk na ten kolor..wygląda bajera- a co tam, w końcu są wakacje:-)
Bole to i ja mam szkoda ze testy nie chca wychodzi;)ciekawe jak to jest jak juz wyjdzie?Mam nadzieje ze sie przekonamy!Juz niedlugo.
zazdroszcze ci spacerku,lodow itd.ja jak nigdy czekam na wakacje a tu jeszcze cale 3 tyg!zwariuje do tego czasu.wkorzam sama siebie.
a twojemu malemu przydalaby sie siostra lub brat:)Ile on ma lat?

reklama
Zwariowac mozna.dwa razy juz dzis zauwazylam leciutkie,male plamki (rozowo-bezowe).Jak nic cos u mnie nie tak z hormonami!Odrobina ale zauwazalne(bardzo dokladnie obserwuje wkladki i papier ha ha).
i w ogole nie moge przestac jesc.odkad wstalam zjadlam tyle ze w glowie sie nie miesci i co najgorsze szukam po szafkach i lodowce co by tu jeszcze zjesc.Zawsze mam dobry apatyt ale chyba musze niedlugo wyjsc z domu zeby nie jesc!Zuje jak nie owoce to ciastka,jak nie salate z makaronem to chipsy.No i chyba uzaleznilam sie od komputera...

Witajcie dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień:-). Mała zasnęła to mogę na chwilke przysiąść i wszystko nadrobić:tak:.
eijf ja też nie czułam że jestem w ciąży. Brzuch mnie bolał jak na @, piersi może troche bardziej bolały niż zazwyczaj i tak pozatym to nic:blink:. Byliśmy z w szoku jak test wyszedł pozytywny:-D.

dobra dziewczyny, zmykam obiadek robić i zaraz potem wyjazd na caluśki weekend..do zobaczenia w niedzielę wieczorkie- nie rozpisujcie się za bardzo, bo będę potem 3 godziny czytała:-)

A ja z powodu tych upałów jakoś w ogóle nie czuje głodu. Jem tylko obiado-kolacje ok.19 jak mąż z pracy wraca. I coś od kilku dni czuję sie jakaś wzdęta i zauważyłam, że podbrzusze mam dużo cieplejsze niż reszte ciała... Nigdy wcześniej tego nie zuważyłam. Moze zawsze tak mam...
Chyba sobie aktiwię kupie, może to uczucie wzdętości minie...

A ja z powodu tych upałów jakoś w ogóle nie czuje głodu. Jem tylko obiado-kolacje ok.19 jak mąż z pracy wraca. I coś od kilku dni czuję sie jakaś wzdęta i zauważyłam, że podbrzusze mam dużo cieplejsze niż reszte ciała... Nigdy wcześniej tego nie zuważyłam. Moze zawsze tak mam...
Chyba sobie aktiwię kupie, może to uczucie wzdętości minie...

ja właśnie też mam takie cieplejsze :tak:

cos mi sie wydaje dziewczynki ze mi sie udalo zafasolkowac:tak:;-)czuje sie jakbym miala balonik w brzuchu i podczas zabawy z xavierkiem kiedy polozyl mi sie na brzuchu poczulam bol;-)mam nadzieje ze to "slodki" bol:tak:;-)

reklama
cos mi sie wydaje dziewczynki ze mi sie udalo zafasolkowac:tak:;-)czuje sie jakbym miala balonik w brzuchu i podczas zabawy z xavierkiem kiedy polozyl mi sie na brzuchu poczulam bol;-)mam nadzieje ze to "slodki" bol:tak:;-)
To trzymam kciuki żeby to fasolinka była. Przypomnij mi kiedy testujesz? Mi zostało jeszcze 9 dni, no chyba że @ przyjdzie:-(;-).

Do góry