reklama
mmm...
Fanka BB :)
może jeszcze za wcześnie na betę??może fasolka dopiero sie zagnieżdża??na wyniku napisano beta-HCG: <1,00 mIU/ml,
Co oznacza tylk jedno (, brak ciazy(
Robale
Nie koniecznie, powyżej 1 np, 1,03 oznacza ze dopiero się zagnieździło. Beta przy braku ciąży powinna być 0 albo minimalnie, jeśli beta jest bliżej 1 powinno się powtórzyć badanie. Mogło dojść do zapłodnienia ale nie do zagnieżdżeniana wyniku napisano beta-HCG: <1,00 mIU/ml,
Co oznacza tylk jedno (, brak ciazy(
biedroneczka1980
może jeszcze za wcześnie na betę??może fasolka dopiero sie zagnieżdża??
Ah potraficie dodac otuchy poczekam w takim razie te ok 3 dni, bo tyle jeszcze do tej wrednej @ i wtedy zobaczymyNie koniecznie, powyżej 1 np, 1,03 oznacza ze dopiero się zagnieździło. Beta przy braku ciąży powinna być 0 albo minimalnie, jeśli beta jest bliżej 1 powinno się powtórzyć badanie. Mogło dojść do zapłodnienia ale nie do zagnieżdżenia
mmm...
ale to dopiero 9 dc, do @ chyba jeszcze daleko??Ah potraficie dodac otuchy poczekam w takim razie te ok 3 dni, bo tyle jeszcze do tej wrednej @ i wtedy zobaczymy
mmm...
oj literki mi się pomyliły, p dpo to jeszcze niewiele..mmm
to 26dc biedroneczki , a 9 dpo
reklama
biedroneczka1980
Miesiaczka z obliczen mych wypada chyba w niedzielębiedroneczka
ja nie znam się na becie , ale to dopiero 9dpo więc może jednak za wcześnie? kiedy powinnaś mieć @?
W sumie to juz sama nie wiem bo tak dziwnie pozno bylo to owu, moj cykl standardowo trwa 29-30 dni, a dzis 26. Chcialabym myslec ze to za wczesnie ahhhale to dopiero 9 dc, do @ chyba jeszcze daleko??
Podziel się: