reklama
buziaczkaa
Zaciekawiona BB
Witam
A ja dołączam do Was
A ja dołączam do Was
buziaczkaa
Zaciekawiona BB
Pierwszą ciąże poroniłam (obumarła) w lutym. Od maja próbujemy i jak narazie nie ma dwoch kreseczek Kupiłam testy owulacyjne..czekam az @ się skończy i wypróbuje te testy.Może tym razem się uda.
biedroneczka1980
Fanka BB :)
No to chyba nie zatestuje w sobote. Byłam strasznie niecierpliwa w pracy i gotowa sama sie ukuc na ten test z krwi, wiec w koncu powiedzialam kolezance dalej kluj i niech te z labo sprawdzą, :--( beta wyszla <1, kolejny cykl najwyrazniej przede mna.Biedroneczko-mam nadzieje, ze zatestujemy razem w sobote. Ze chociaz raz @ nie pojawi sie przed zamierzonym testem....
Noukie
Majowa mama 2007
No to chyba nie zatestuje w sobote. Byłam strasznie niecierpliwa w pracy i gotowa sama sie ukuc na ten test z krwi, wiec w koncu powiedzialam kolezance dalej kluj i niech te z labo sprawdzą, :--( beta wyszla <1, kolejny cykl najwyrazniej przede mna.
:-----( przykro mi bardzo:-(. Buziaczek;-)
Kurcze nie wiem jak z ta beta jest kiedy ona juz powinna wyjsc powyzej ale popatrzylam sobie na twoj wykresik i tempka taka ladna i dopiero 9dpo;/
Kurcze cos malo mamy fasolek majowych:---(
Buziaczkaa witaj, trzymamy kciuki za fasolke
Ostatnia edycja:
biedroneczka1980
:-----( przykro mi bardzo:-(. Buziaczek;-)
Kurcze nie wiem jak z ta beta jest kiedy ona juz powinna wyjsc powyzej ale popatrzylam sobie na twoj wykresik i tempka taka ladna i dopiero 9dpo;/
Kurcze cos malo mamy fasolek majowych
No wlasnie ta tempka, dala mi złudna nadzieje ze juz moze sie udalo. no nic poczekamy do @ teraz nic innego mi nie pozosostaje:---(
Może bedzie ze mnie czerwcowka, oby
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
mmm witam w klubie owulujących...
Buziaczkaa... witamy w grupie starających się... no i ma sie rozumić przyszłych mam2010
biedroneczka głowa do góry... dopóki @ nie przyjdzie, wszystko jest jeszcze możliwe!!!
ja tylko na chwilkę bo roboty mam po łokcie, ale jutro to będę z wami większość dnia!!!
Buziaczkaa... witamy w grupie starających się... no i ma sie rozumić przyszłych mam2010
biedroneczka głowa do góry... dopóki @ nie przyjdzie, wszystko jest jeszcze możliwe!!!
ja tylko na chwilkę bo roboty mam po łokcie, ale jutro to będę z wami większość dnia!!!
Ostatnia edycja:
biedroneczka1980
niby możliwe, ale juz nie robie sobie nadziei
W sumie to poprostu chyba sie w tym cyklu mnelismy z owu bo wypadla dosc pozno a nasze staranka byly inetensywne w 13,14 i 15 dc potem powturzylismy w 18 ale to to b ylo juz za pozno
W sumie to poprostu chyba sie w tym cyklu mnelismy z owu bo wypadla dosc pozno a nasze staranka byly inetensywne w 13,14 i 15 dc potem powturzylismy w 18 ale to to b ylo juz za pozno
Robale
Biernoneczko a jaka beta Ci dokładnie wyszła
Buziaczkaa witaj kochana
Buziaczkaa witaj kochana
Ostatnia edycja:
reklama
biedroneczka1980
na wyniku napisano beta-HCG: <1,00 mIU/ml,Biernoneczko a jaka beta Ci dokładnie wyszła
Co oznacza tylk jedno (, brak ciazy(
Podziel się: