reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pierwszą ciąże poroniłam (obumarła) w lutym. Od maja próbujemy i jak narazie nie ma dwoch kreseczek :( Kupiłam testy owulacyjne..czekam az @ się skończy i wypróbuje te testy.Może tym razem się uda.

Biedroneczko-mam nadzieje, ze zatestujemy razem w sobote. Ze chociaz raz @ nie pojawi sie przed zamierzonym testem....
No to chyba nie zatestuje w sobote. Byłam strasznie niecierpliwa w pracy i gotowa sama sie ukuc na ten test z krwi, wiec w koncu powiedzialam kolezance dalej kluj i niech te z labo sprawdzą, :-:)-( beta wyszla <1, kolejny cykl najwyrazniej przede mna.

No to chyba nie zatestuje w sobote. Byłam strasznie niecierpliwa w pracy i gotowa sama sie ukuc na ten test z krwi, wiec w koncu powiedzialam kolezance dalej kluj i niech te z labo sprawdzą, :-:)-( beta wyszla <1, kolejny cykl najwyrazniej przede mna.

:-:)-:)-:)-:)-( przykro mi bardzo:-(. Buziaczek;-)

Kurcze nie wiem jak z ta beta jest kiedy ona juz powinna wyjsc powyzej ale popatrzylam sobie na twoj wykresik i tempka taka ladna i dopiero 9dpo;/
Kurcze cos malo mamy fasolek majowych:-:)-:)-(

Buziaczkaa witaj, trzymamy kciuki za fasolke:)

Ostatnia edycja:
:-:)-:)-:)-:)-( przykro mi bardzo:-(. Buziaczek;-)

Kurcze nie wiem jak z ta beta jest kiedy ona juz powinna wyjsc powyzej ale popatrzylam sobie na twoj wykresik i tempka taka ladna i dopiero 9dpo;/
Kurcze cos malo mamy fasolek majowych

No wlasnie ta tempka, dala mi złudna nadzieje ze juz moze sie udalo. no nic poczekamy do @ teraz nic innego mi nie pozosostaje:-:)-:)-(
Może bedzie ze mnie czerwcowka, oby

mmm witam w klubie owulujących...:szok:

Buziaczkaa... witamy w grupie starających się... no i ma sie rozumić przyszłych mam2010:-D

biedroneczka głowa do góry... dopóki @ nie przyjdzie, wszystko jest jeszcze możliwe!!!

ja tylko na chwilkę bo roboty mam po łokcie, ale jutro to będę z wami większość dnia!!!

Ostatnia edycja:
niby możliwe, ale juz nie robie sobie nadziei
W sumie to poprostu chyba sie w tym cyklu mnelismy z owu bo wypadla dosc pozno a nasze staranka byly inetensywne w 13,14 i 15 dc potem powturzylismy w 18 ale to to b ylo juz za pozno

reklama
Do góry