wszystko ok, tylko jste jedno ale- 17 cd o godz. 14.00 miałam usg i gin powiedział, że albo jest po owulacji albo cykl jest bez owulacji, bo śladu po owulce już nie ma..On obstawiał, że jest po owulce, ze względu na grubość endometrium..a mi się dni pokiełbasiły, myślałam, że pytasz o zakłócenia w dn. 9- wtedy, gdy mam zapisane zakłócenie. W dn. 15- tj, z pt na sobotę nie zanotowałam żądnych zakłóceń...przynajmniej sobie nie przypominam
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Dzissiaj tempka 36,92...aha, no i bardzo ważna iformacja...w zeszłym miesiącu, jak tylko mierzyłam sobie z ciekawośći ile to ja mam rano tej PTC, to w II fazie najwyższy wynik , jaki osiągnęłąm to było 37.00...to ważna informacja??Sluzu płodnego w tym miesiącu w ogóle nie zauważyłam, ale co 2 dni serduszkje z męzem i może mi umknął...dzisiaj wyjeżdżam na weekend do znajomych, po podróży tempka na następny dzień jest zakłócona??JAdę 120 km...