reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

która zna się na mierzeniu tempki? może zajrzeć na mój wykres?
zastanawiam się ile jeszcze powinniśmy się starać , bo chciałabym zacząć brać te lekarstwo od ginki...

reklama
która zna się na mierzeniu tempki? może zajrzeć na mój wykres?
zastanawiam się ile jeszcze powinniśmy się starać , bo chciałabym zacząć brać te lekarstwo od ginki...
jeśli na wykresie masz dobrze wyznaczoną owulację to już jesteś po owulacji (6 dni przed owulacja i 3 po to dni płodne)

biedroneczka
no własnie tak i myslalam ,ze juz dawno po owu lub jej wcale nie było, ale dziewczyny mówiły że nie było skoku tempki i powinnam jeszcze nie odpuszczac. ale to chyba malo realne żeby owu była tak późno

mmm
no FF sam mi wyznaczył tak owu, ale 15dc nie ma skoku to ja już zgłupiałam ...

biedroneczka
no własnie tak i myslalam ,ze juz dawno po owu lub jej wcale nie było, ale dziewczyny mówiły że nie było skoku tempki i powinnam jeszcze nie odpuszczac. ale to chyba malo realne żeby owu była tak późno
Jeśli nie patrzec na ten jeden zaburzony pomiar to byl nieznaczny skok tempki wskazujacy na owu ok 16 dc

witam wszystkich!!
widze że dzisiaj cos tu sie porobobiło złego po wczorajszym :szok: ja troche pisałam wieczorkiem ale gdy juz dziewczyny zaczeły pisac o zamknietym wątku itp to sie zmyłam bo co ja sie wtrącac bede....
zreszta ja tu nie jestem od samego początku ale jakies 2 miesiące chyba i często tez nie pisze....czasami tez mi sie wydaje ze mnikt mnie nie zauwaza....ale zawsze czytam wszystko co piszecie i lubie to czytać nawet jeżeli jest tego dużo. to prawda ze przez kilka dni było tego multum i dlatego stwierdziłam ze chyba nie bede czytać tego wszystkiedgo tylko będe dolączec sie do rozmowy jak mi sie uda oczywiscie...:-p no i jak bedziecie jeszcze chciały ze mna gadać...:baffled:
hej kobitki, wpadlam tylko na chwilke, dzis rano zrobilam jeszcze jednego tesciora - niestety negatywny :-( no ale cuz tego sie spodziewalam, teraz czekam juz na @ i oby jak najszybciej przylazla, za chwilke uciekam na miasto jeszcze kilka rzeczy przed wakacjami kupic, przynjamniej sobie humor poprawie troszke :tak:
??
kiciaq przykro mi że test był negatywny:-( ale bedziemy ostro walczyc w nastepnym cyklu, może akurat twoje dzieciątko pocznie sie na wyspach greckich:tak::-), w ogóle to zazdroszcze ci wakacji, ja moze tez gdzies pojade ale dopiero w pazdzierniku

Ja nigdzie nie zamierzam uciekać:) Będę nadal pisać ile mi sie będzie chciało:) Nikogo nie było więc poszłam sobie czytać książkę. Czytam sobie "Zmierzch":) Film już widziałam a teraz postanowiłam książkę przeczytać:) No i tak w trakcie czytania stwierdziłam, ze chętnie bym sobie film jeszcze raz obejrzała więc go sobie włączyłam:) Zniknęłam na jakiś czas bo ten film oglądałam:) Dobra wracam do czytania ksiażki:) Trochę mi sie humor polepszył:) Tak sobie myślę, ze moze jeszcze raz ten film włączę...

wisienka ja ostatnio kupiłam zmierz ksiaze ale jeszcze nie zaczełam czytać- fajna jest?, narazie czytam horror 'pustkowie'

biedroneczka

mmm
no FF sam mi wyznaczył tak owu, ale 15dc nie ma skoku to ja już zgłupiałam ...
wszystko jest realne, zobacz na mój wykres z zeszłego cyklu, owu była w 27 dc

reklama
wszystko jest realne, zobacz na mój wykres z zeszłego cyklu, owu była w 27 dc
matko to ja się nie poddaję jeszcze:-D będę meczyć meża do @ :-D:-D:-D:-D
a tak przy okazji to Twój nowy suwaczek tak ma wyglądać? bo mam wrażenie ,że jest jakiś błąd

mellisa
witam panią :-D się nie zmywaj nigdzie jak jest ostra wymiana zdań tylko podtrzymuj konwersację :-D

Do góry