reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zielona
nie wszystkie z nami zostały niestety... kiedy testujesz??

mmm
a moze będziesz miała wcześniej owu? eijf tak miała w zeszłym cyklu tylko nie pamiętam w którym dniu

pralinka
oby to było to! podobno kobiety wyczuwają jak są w ciaży :-D

reklama
martilla wszystko możliwe... w zeszłym cyklu się spóźniła więć w tym może być wcześniej, już 4 dzień mam niskie temperatury....

Mamo2010 ja tez sie tak poczulam:-( nie mile widziana tzn pewnie moje posty sa nie na miejscu i zasmiecaja rzeczy wazne co dla niektorych no ale trudno skoro znalazlam sie o nie odpowiednim czasie dlatego napisalam wczoraj ze sie nie wtracam jezeli dziewczyny zaloza sobie zamkniety watek:tak:
No wiele z nowych moze sie tak poczuc, ja czasami tez tak mam jak widze ze dziewczyny bardziej rozmawiaja ze soba i na moje posty nikt nie reaguje, ale coz wiekszosc jest tu dluzej i czesciej niz ja:-:)-(

No wiele z nowych moze sie tak poczuc, ja czasami tez tak mam jak widze ze dziewczyny bardziej rozmawiaja ze soba i na moje posty nikt nie reaguje, ale coz wiekszosc jest tu dluzej i czesciej niz ja:-:)-(
czasami po prostu tych postów jest za dużo i któregoś można nie dojrzeć.. więc nie ma się czym przejmować :)

A u mnie 25 dc, 8 dpo w sobote chce testowac i nie wiem jakos dziwnie sie czuję, ale to może PMS. Objadam sie na maksa, gin w pracy smieje sie że to pewnie ciazowe, a ja wole nie mysleć by się nie nastawiać

reklama
:-)Czesc Dziewczyny :-)
Widze ze duzo sie wczoraj dzialo, popieram pomysl Zielonej i Mazi
Ten watek napawde wciaga, a pewnie dlatego ze fajne osobki tu sa, ja jestem krotko ale juz Was bardzo polubilam :tak:

Mazia trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj :-)
Zielona trzymam kciuki aby @ sie nei pojawila tylko zeby fasolka zawitala;-)

Robale, Krewetka gratuluje z calego serca :-):-)

mmm, Agus i jak iterpretacja wynikow?

A co do wieczorka wczorajszego to u nas udany ;-) maz jak narazie zachwycony starankami, zblizylo nas to jeszcze bardziej :happy2:

Dzieki mmm i Claudia za wczorajsze mile slowa :-)

Do góry