reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
pati
a dziękuję :-) ale jak już powiedziałam nie wstawiam fotek na których widać mój brzuchol:-) będę w ciąży to będę wstawiać, a póki co nie ma się czym chwalić :-)
z Ciebie za to jaka fajna blondyneczka:-D zaraz obejrze więcej fotek, ale to z maluchami w wannie świetne:-)

Rudka
może i tu też się przedstawiałaś , ale dziewczyny tyle piszą,że moze przeoczyłam:-D
w takim razie powodzenia w starankach życze i mozesz oczywiście z nami zostać jeśli tylko masz ochote. jak to się mówi W KUPIE SIŁA :-D

Ostatnia edycja:
eijf powodzenia:)
zielona nie łam sie:) jeszcze nie wszystko stracone:) U mnie teraz tempka 37,34... ciekawe jak będzie rano...
rudka witaj:) Milo, ze postanowiłaś do nas dołączyc:)

Ups myslalam ze sie juz witalam:-D:-D:-D,ale moze pomylily mi sie watki:tak: od tygodnia nie mam neta i staram sie nadrabiac zaleglosci,ale chetnie tu zostane jesli pozwolicie i dziekuje za powitanie:-)
rok temu w lipcu urodzilam syna radzia, o ktorego sie staralam pol roku i cudem zaszlam w ciaze, w tym roku walczylam o @@@ (jedni sie cieszą ze jej nie ma ja na odwrot:) dopiero po tabsach wrocila,dobre i to, na szczescie 9 sierpnia dostalam @ ze tak powiem naturalnie po 39dniach i postanowilam zaczac staranka o drugą dzidzie,mam nadzieje ze obejdzie sie bez koszmarnie drogich wizyt u endokrynologa,zobaczymy

wczoraj widzialam na placu zabaw az dwie matki z blizniakami,ale wysyp:)

witaj rudka:-) masz slicznego synka:-)
moja jedna szefowa urodziła 2 razy bliźniaki:szok: raz chłpoców drugim razem dziewczynki ale wszystkie dwu jajowe

mellisa
i dlatego Tobie też się bliźniaki marzą :-D a swoją drogą to moja siostra miała mieć na imię Melisa:-D

mellisa
i dlatego Tobie też się bliźniaki marzą :-D a swoją drogą to moja siostra miała mieć na imię Melisa:-D

śliczne imie nie? :-):-) ja tak dam na imie córeczce chyba ze mi sie znudzi bo przez to ciągłe logowanie i patrzenie na to imie moze mi sie nudzić :-D:-D
w ogóle to planowałam żeby miec 2 dzieci przed 30 to bliźniaki by mi pasowały:-D:-D bo jak tak dalej pójdzie to nawet sie z jednym nie wyrobie do tego czasu:crazy:

imię śliczne:-D ale w przypadku mojej siostry przegrało z Darią :-D
ee nie panikuj może będziesz miała trojaczki ;-)
a przepraszam ,że spytam (bo nie pamiętam) ile masz latek?

reklama
Do góry