reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Robale, znalazłam Ci polskich lekarzy w Holandii, możesz zadzwonic i porozmawiać, po polsku:

Den Haag:</B>
Pani Małgorzata Szylar-Braun, położna / Verloskundige
adres: Gabinet Połozniczy w Centrum Zdrowia Loosduinen
Strausslaan 90
2551 NR Den Haag.
Przyjmuje w godz: rejestracja telefoniczna od poniedziałku do piątku w godz 8.00-9.00
Info: Członek KNOV / Bel KNOV
Tel: +31(0)70-889-1382
Mobiel: +31(0)6-1026-0103 komórka

Langedijk en omstreken</B>
Mevr. Joanna van Kleef- Swierczynska, położna / Verloskundige
adres: Verloskundigenpraktijk Langedijk e.o.
Locatie gemeente Langedijk
Dorpsstraat 608
1723 HJ Noord Scharwoude
Locatie gemeente Niedorp
Trambaan 113
1733 AX Nieuwe Niedorp
Spreekuur: altijd bereikbaar en rechtstreeks contact met de verloskundige
Tel: +31(0)226 312296 voor beide locaties
E-mail: info@verloskundigenlangedijk.nl
Website: www.bevalleninlangedijk.nl/

Leidschendam:</B>
Pani Irena Veringa-Skiba, położna / Verloskundige
adres: SIFRA Praktyka Połoznicza
Zaagmolenstraat 81
2265 XH Leidschendam.
Przyjmuje w godz: wtorki 8.30 - 14.30, czwartki 8.30 - 14.30, piątki 8.30 - 14.30
Spreekuur: Dinsdag, Donderdag, Vrijdag van 8.30 tot 14.30
Tel: +31(0)70-301-0197
Mobiel: +31(0)6-1026-0103 komórka
ojej dziękuję bardzo. Powiem mojemu M, pewnie jutro zadzwonię :-)

reklama
Pati oby @ nie przyszła, a test okazał się za wcześnie zrobiony:-)

robale ja wiem ze przyjdzie bo przytulanka ostatni raz byly 9 dnia cyklu a owulka byla 16 dnia,ale w tym cyklu zaszaleje,a co tam co ma byc to bedzie i ostatni raz bedziemy sie przytulac 13 dnia cyklu,takze zobaczymy,buzka dla Ciebie ROBALE:-):-D;-);-):tak:

pati
cieżko upolować dziewczynkę :-) też mi się marzy i miałam się tak starać jak Ty , ale stwierdziłam ,że pójdę na żywioł i co ma być to będzie:-)

jutro idę do ginka z tymi moimi wynikami badań. Zobaczymy co powie i co przepisze w zwiazku z prolaktyną. mam nadzieje że nie będę musiała przerwać staranek:-(
ja tez zbijalam prolaktyne ale nie musialam z tego powodu przerywac staranek,jedno z drugim sie nie wyklucza,najwyzej dluzej potrwa
a wlasnie o dziwo po ciazy i skonczeniu karmienia PRL mi sie unormowala-wprawdzie badalam tylko raz bo @ mi nie wrocila ale jednak byl sam srodeczek normy,chyba czas sie znowu zbadac-z ciekawosci
dziewczynki nie mam jescze @ powtorzylam test ciazowy,oczywiscie negatywny,dlatego jak juz przyjdzie @ to od nowego cyklu probujemy do 13 dnia cyklu:-);-):tak::-D
pati poki nie ma @ poty nadzieja:-)
cieżko upolować dziewczynkę :-) też mi się marzy i miałam się tak starać jak Ty , ale stwierdziłam ,że pójdę na żywioł i co ma być to będzie:-)
jak tez ide na zywiol i mam nadzieje ze bedzie ukochane dzieciątko jeszcze jedno,niewazne czy chlopiec czy dziewczynka

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry