reklama
ech ja to 2327 a ty?
cholewcia jak mi net wolno chodzi,
noukie czemu piszesz że juz poszedł na straty?
martilla to ty młodziutka jesteś
ale nie najmłodsza na tym forum :-)
Ty z kolei taka stara znowu też nie jesteś więc wiesz
ale nie najmłodsza na tym forum :-)
Ty z kolei taka stara znowu też nie jesteś więc wiesz
hehe wiem wiem
noukie jak sie wczoraj starałas i przed wczoraj to dobrze na dziewczynke,
bo dzisiaj tez i jutro mozesz sie starać bo jeszcze 2 dni płodne po wzroscie sie liczy tylko że wtedy mozliwe ze chłopak bedzie no ale to tez nie takie pewne...
ja mam nawet książkę "Chłopiec czy dziewczynka? Czyli jak zaplanować płeć dziecka" K.Wójcika przeczytałam całą , jest opisanych kilka metod np na dziewczynkę i w połączeniu kilku razem jest spora szansa na córę tyle ,że jest trudniej niż na chłopca i dłużej może trwać ... ech może sama się zdecyduje do mnie przyjść bez wspomagania z mojej str ;-)
mama2010
Fanka BB :)
Witam staraczki :-)
Postanowilam tak na chwilke do was zajrzec bo musze sterowniki do drukarki sciagnac.
Mellissa tak czytam co piszesz i widze ze ty z Irlandii, ja mieszkalam 3 lata w Dublinie ale od nie dawna juz nie i brakuje mi tego miasta i calej Irlandii mimo wszystko
Postanowilam tak na chwilke do was zajrzec bo musze sterowniki do drukarki sciagnac.
Mellissa tak czytam co piszesz i widze ze ty z Irlandii, ja mieszkalam 3 lata w Dublinie ale od nie dawna juz nie i brakuje mi tego miasta i calej Irlandii mimo wszystko
ja mam nawet książkę "Chłopiec czy dziewczynka? Czyli jak zaplanować płeć dziecka" K.Wójcika przeczytałam całą , jest opisanych kilka metod np na dziewczynkę i w połączeniu kilku razem jest spora szansa na córę tyle ,że jest trudniej niż na chłopca i dłużej może trwać ... ech może sama się zdecyduje do mnie przyjść bez wspomagania z mojej str ;-)
wiesz szanse są zawsze to aż 50 procent:-):-)
reklama
Witam staraczki :-)
ja mieszkam a północno wschodnim wybrzeżu, okolica jest przepiękna gdyby nie pogoda i odległośc od rodziny i znajomych to napewno bym tutaj zamieszkała na stałe:-)
Podziel się: