stresa miał ,że heej !:-)Brawa dla Twojego męża :-)
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja na dzisiaj zmykam dziewczynki, malego zaraz lulku i na przytulanka czas..ja i tak mam wrażenie, że jutro do moich drzwi zapuka @....co ma być, to będzie, okaże się w końcu o co w tym wszystkim chodzi:-)dobrej nocki i nie nasmarujcie znowu 30 stron, bo nie nadrobię:-)
powiem ci robale że czytałam twoją historię i w 80 % to jest również moja .Ale ja w Polsce zostałam. I jestem juz nieco starsza od ciebie.Ale dobrze pamiętam co przeżywasz . Jedyne co mogę ci życzyc to wytrwałości i dużo miłości BO TO BEDZIE WAM NAPRAWDĘ POTRZEBNE ABY PRZETRWAĆ. Dla otuchy dodam że ja nadal jestem z mężem:-)
Robale
Fanka BB :)
Nie dziwię się
ja tam wróże fasolke:-)ja na dzisiaj zmykam dziewczynki, malego zaraz lulku i na przytulanka czas..ja i tak mam wrażenie, że jutro do moich drzwi zapuka @....co ma być, to będzie, okaże się w końcu o co w tym wszystkim chodzi:-)dobrej nocki i nie nasmarujcie znowu 30 stron, bo nie nadrobię:-)
Robale
Ja mojego też nie zostawię za mocno go kocham, wiem że też on tego nie zrobi, nie po to się walczyło o miłość, choć to nie którym nie na rękę będzie, ale damy radę. Razem damy radępowiem ci robale że czytałam twoją historię i w 80 % to jest również moja .Ale ja w Polsce zostałam. I jestem juz nieco starsza od ciebie.Ale dobrze pamiętam co przeżywasz . Jedyne co mogę ci życzyc to wytrwałości i dużo miłości BO TO BEDZIE WAM NAPRAWDĘ POTRZEBNE ABY PRZETRWAĆ. Dla otuchy dodam że ja nadal jestem z mężem:-)
Robale
Zamiast @ to fasolka do Ciebie zajrzyja na dzisiaj zmykam dziewczynki, malego zaraz lulku i na przytulanka czas..ja i tak mam wrażenie, że jutro do moich drzwi zapuka @....co ma być, to będzie, okaże się w końcu o co w tym wszystkim chodzi:-)dobrej nocki i nie nasmarujcie znowu 30 stron, bo nie nadrobię:-)
I TEGO KOCHANA SIE TRZYMAJ. MY JESTESMY RAZEM MAMY SYNKA 10 LAT A TERAZ O DRUGIE SIE STARAMY. życie z rodzicami ułozyło się jakoś. Ale nasz związek tylko sie przez to wzmocniłJa mojego też nie zostawię za mocno go kocham, wiem że też on tego nie zrobi, nie po to się walczyło o miłość, choć to nie którym nie na rękę będzie, ale damy radę. Razem damy radę
reklama
Robale
Trzymam kciuki kochana za Ciebie na jutrzejszym badaniujutro idę do ginka z tymi moimi wynikami badań. Zobaczymy co powie i co przepisze w zwiazku z prolaktyną. mam nadzieje że nie będę musiała przerwać staranek:-(
Podziel się: