reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja dopiero teraz sie dokopalam do postow z 14 godzinki i skladam serdeczne gratulacje krewetce i mam nadzieje ze dla mnie tez starczy troche ty fluidow fasolkowych :sorry2:

wiecie co przeczytałam ?? niebieski durex W 90% przypadków skutecznie eliminuje niedobory wydzielania śluzuczyli chyba nawet pomaga plemniczkom??
na moim piszą, że "żele Durex play mogą wpłynąć na mobilność spermy - jeśli staracie się o poczęcie -skontaktujcie się z lekarzem przed użyciem tego produktu"

na szczęście akurat ostatnio musieliśmy go używać tylko w czasie, kiedy uż nie było dni płodnych, krótko przed @...

to czekaja was miłe dni płodne:-):-) fajnie jakby fasoleczka była poczęta w rocznice:-) ja miałam nadzieje ze nasza sie tak pocznie ale niestety sie nie udało
hmmm, właściwie o tym nie pomyślałam, ale macie rację :tak: to będzie czas krótko przed owulką ;-):tak:

a tak w ogóle to już mój 30-ty cykl w którym mierzę tempki! i piąty starankowy. może szczęśliwy będzie :tak::-D

co masz na mysli, mama 2010?? :rofl2::-p:-D
Mysle ze jakies sexy wdzianko na wieczor byloby jak najbardziej wskazane :sorry2:
albo poprostu fajnie dla was zaplanuj dzien, nie wiem co lubicie robic, ale moze cos co go zaskoczy, nie musi to byc cos co wiaze sie z wydawaniem kasy, odwiedzenie miejsca ktore milo sie wam kojarzy itp...zostawiam reszte twojej wyobrazni :sorry2:

reklama
np.

Załączniki

• calus[2].gif
    calus[2].gif
    10,5 KB · Wyświetleń: 43
Do góry