reklama
ja też będę zmykać. pora do łóżka. no.
więc dziewczyny trzymam kciuki za Was, szczególnie za te testujące jutro! pisać tu rano co z tego wyszło, w końcu komuś się musi udać w tym cyklu!
a do Was znowu prośba, tak jak wczoraj, żebyście przez sen trzymały za mnie kciuki tzn. żeby @ się nie zaczęła a tempka rano jakimś cudem podskoczyła
więc dziewczyny trzymam kciuki za Was, szczególnie za te testujące jutro! pisać tu rano co z tego wyszło, w końcu komuś się musi udać w tym cyklu!
a do Was znowu prośba, tak jak wczoraj, żebyście przez sen trzymały za mnie kciuki tzn. żeby @ się nie zaczęła a tempka rano jakimś cudem podskoczyła
biedroneczka1980
Fanka BB :)
To trzymam kciuki i mykam w pieleszeja też będę zmykać. pora do łóżka. no.
Na razie bylam tylko raz u gina w tej sprawie i jaks mnie zbyl. Teraz czekam, az sie skonczy Ramadan i znowu sie wybiore. Moj poprzedni dlugasny cykl troche pokrzyzowal mi plany, bo gin mnie zaprosil do siebie zaraz po @Hope, a jakoś się badasz, wspomagasz, czy czekasz na naturalny cud?
wisienka_83
mamuśka:)
Dziś nadzieja umarła...Pozostaje mi tylko czekać na @... Rao tempka spadła poniżej lini no i test naatywny... Nawet płakać nie mam sily... Ta wredna @ mogłaby dziś przyjść al obstawiam, ze pojawi się w terminie czyli za 2 dni...
zielona.wampirzyca
mamusieńka
a ja zwariuję...plamienie ustało i tempka odrobinkę wyższa niż wczoraj....czekamy dalej...najgorsze jest to, że dalej mam nadzieję na szczęśliwe zakończenie...
wisienko przykro mi kochana......:-(
emilcheni jak tam tempka i @??Przylazła???
wisienko przykro mi kochana......:-(
emilcheni jak tam tempka i @??Przylazła???
zielona.wampirzyca
mamusieńka
dopiero zauważyłam, że to dopiero taka wczesna godzina:-)
wisienka_83
A ja troche sie podbudowałam. Pooglądałam wykresy na ff i wyczytałam, ze do zagniezdżenia może dojść od 4 do 12 dni od owulacji. U mnie dziś 13dpo ale tak naprawdę nigdy nie wiadomo kiedy dokładnie wystąpiła owu. Tak sobie myślę, ze może ten dzisiejszy nagły spadek tempki moze oznaczać zagniezdżenie. Czyli jeszcze jakaś nadzieja jest. Poczekamy zobaczymy. Puki @ nie ma wszystko jest możliwe... W każdym razie ja sie wyryczałam w drodze do pracy ( kiedys spowoduję wypadek) i teraz czuję sie psychicznie znacznie lepiej Co ma być to będzie. Ja jestem przygotowana na tą wredną @...
reklama
wisienka_83
zielona przecież Ty cały czas masz wysok tempke czym Ty sie przejmujesz? Ona nawet na chwile nie spadła w poblize lini. Trzymam kciuki za Ciebie
Podziel się: