reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zielona może się udało? Ty,emilchen, kiciaq i ja mamy dostać @ tego samego dnia czyli 27.08. Na dniach wsystko sie wyjaśni:) Komuś sie musiało udać. Pytanie komu? Na razie mamy ( o ile sie ie myle) tylko jedna pewna majówkę. Na pewno jeszcze komuś się udało. Ja mam jakieś dziwne zmiany nastrojów... Wczoraj cały dzień byłam w świetnym chumorze, później złapałam jakąś doline i pół wieczoru ryczałam. Od rana znów dolina i ryk a teraz czuję się dobrze.

reklama
wisienka ale ty tak bardzo wczesnie mierzylas?zawsze tak mierzysz?co do tych temperatur to widze ze i tak zle i tak nie dobrze.zawsze bedziemy miec jeszcze cicha nadzieje;jak jest niska to podpieramy sie ff i tym ze ktos inny tak mial,albo zagniezdzeniem a jak wysoka to tez fajnie...sama tak mam i dopiero @ mnie stawia na ziemie.No ale u was dziewczyny to rzeczywiscie jeszcze wszystko moze sie zdarzyc i cos malo pozaciazalo w tym cyklu wiec licze na to ze jeszcze ktoras nas zaskoczy.Co do temperatury to nie wiem co o tym sadzic.ja w tym cyklu do konca mialam wysoka ,nawet w dzien @ jeszcze 37 a spadla kolejnego dnia.U zielonej to nie mogla byc @ bo to pare dni temu a temp.jeszcze wysoka,choc z drugiej strony ja przez ostatnie 3 cykle mialam domieszke krwi ze sluzem w jakims 9,10 dc.gin kazal sie tym nie przejmowac.ja juz wolalabym tego nie widziec.
uciekam dziewczyny.to moj pierwszy dzien po wakacjach i bardzo to przezywam bo nie ma jak taki wolny dzien i robienie tego czego sie chce no ale niestety pracowac w wiekszosci przypadkow trzeba...a szkoda.

witam moje kochane dziewczynki z rana,moje bobasy smacznie spia do 10 wiec moge troche poklikac:-) Wisienka nie zalamuj sie ja w zadna ciaze nie zaszlam od razu:-( mysle ze duzy wplyw na zajscie w ciaze ma wplyw psychiczny:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-),po prostu nie mysl tylko o ciazy....a moze sprobowac w tym cyklu nastawic sie ze nie zalezy Ci tak bardzo na zajsciu,ja wiem ze to glupie ale moze pomoze,ja jestem po psychologii i pedagogice a sama sobie tez nie umiem pomoc.:rofl2::rofl2::rofl2:;-);-);-):tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

mamy piekny nowy dzien...uda nam sie...:-):-):-):-)jak nie teraz to pozniej...:-D:-D:-D:tak::tak::tak:;-);-)gdybysmy mogly sie jeszcze uscuskac........byloby super........

Do mnie @ przyjdzie ( jesli przyjdzie) za 2 dni. Zawsze miłam wszystko jak w zegarku. Tylko mi si rochę wszystko rpzrególowało 2 miesiące przed ślubem ale juz wróciło do normy.
Ja cały cykl podchodzę do sprawy na luzie. Zaczynam schizować dopiero jak cykl powoli sie kończy i zbliża się termin @. Nie myślę 24h na dobe o dziecku. Aż tak walnięta nie jestem. Ale na tydzień przed spodziewaną @ o niczym innym myśleć nie potrafię...
Gdyby to nie były starania o pierwsze dziecko to w ogóle bym sie nie przejmowała. Wtedy cierpliwie bym czekała na upragniona ciażę.

dziewczyny - zielona, wisienka, kiciaq, Pati za Was trzymam kciuki mocno!
ale sama już niestety nie mam nadziei;-) uśmiecham się, bo wcale mi się nie chcę płakać, jakaś taka spokojna jestem, jak nie ten cykl to następny... tempka spadła znowu, już bardzo nisko, brzuch boli coraz mocniej więc tylko wypatrywać @ - wiem, że zacznie się dzisiaj, oby jeszcze przed wyjściem do pracy (czyli teraz poproszę :-D)

Miłego dnia!!!

pati a ja co, też pomagacz z zawodu - szewc bez butów chodzi :tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
mówisz masz! po napisaniu poprzedniego posta poszłam do toalety i co? jest @. Jak na zawołanie.

No to głowa do góry, pierś do przodu, z nową energią wchodzimy w kolejny cykl :happy2: czy moje dziecko jest chętne urodzić się w czerwcu??
(Ostatnio mój mąż mówi "my tak planujemy wiosnę, lato, takie ciepłe pory roku a ostatecznie nam się urodzi w listopadzie albo grudniu" - my dwoje jesteśmy z tych dwóch miesięcy:tak:)

Do góry