reklama
Noukie
Majowa mama 2007
Martilla skoro nic Cię nie boli i nie piecze to olej.
Noukie, kefiry i bakterie mają inne szczepy bakterii niż te które zyja w pochwie, one są dobre dla flory bakteryjnej przewodu pokarmowego.
O prosze a ja tyle o kefirach dobrego slyszalam na szczescie jeszcze nie stosowalam ale ocet tak i chyba nie ma lepszego naturalnego wspomagacza
biedroneczka1980
Fanka BB :)
No to teraz do dzielano to w takim razie wszystko przede mną
emma w sumie mogę powiedzieć, że od kiedy mierzę tempki (2,5 roku) mam naprawdę ładne wykresy, regularne cykle (nie jak w zegarku, ale mają długość 26-32, w zależności od tego, kiedy owulka była), dlatego też miałam nadzieję, że szybko zajdę. Ale okazuje się, że tutaj już czwarty cykl mija i prawdopodobnie nic z tego ...Emilka skoro zwykle masz piękne cykle to tylko się cieszyć, w końcu będzie z tego ciąża :-)
Mogłabym się ew. przyczepić do faz lutealnych, bo trwają 13 (to akurat dobrze), 12 lub 11 dni. Raz tylko zdarzyło się, że 14.
Martilla miałam, kiedyś dawno miałam problem z nawracającymi zakażeniami pochwy. w końcu odstawiłam wszystkie leki i tylko brałam przez 3 miesiące non stop ten lacibios feminę, to tylko bakterie i kwas mlekowy, nic więcej. od tego czasu zero problemów a minęły już chyba z 3 lata.
Noukie, ale co Ty polecasz robić z tym octem i kefirem, bo nie zrozumiałam? kefir to chyba pić, a ocet???
Noukie, ale co Ty polecasz robić z tym octem i kefirem, bo nie zrozumiałam? kefir to chyba pić, a ocet???
reklama
Emilka lutealna 11-13 dni w zupełności wystarczy. Ty kochana po prostu niecierpliwa jesteś, nawet jeśli zajdziesz po 6 miesiącach, to w ginekologii to nadal będzie 'szybko' :-) tutaj się mówi, że 95% par zachodzi w ciągu 2 lat, wcześniej nie ma się co martwić.
czekaj cierpliwie, piękne cykle to już b.dużo!
czekaj cierpliwie, piękne cykle to już b.dużo!
Podziel się: