Robale
Fanka BB :)
Zieloneczko też tak podejrzewam, ach w pierwszej ciąży też miałam popołudniowe nudności
. A ty wypoczęłaś już. ;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj nie o to chodzilo.ja sie tylko boje ze dziewczyny ktore sa tu od poczatku pouciekaja jak zaciazaTo chociaz mam nadzieje ze mi sie uda w tym nastepnym po Was;-)
wszystkie dziewczyny na forum,te nowe i te ktora brna tu od poczatku forum maja jeden cel.i ja im wszystkim zycze by w koncu sie udalo.no ale najbardziej zyczylabym sobie zeby te wlasnie z ktorymi sie dziele przezyciami od samego poczatku ,ktorym zdazylam zaufac ,zaciazyly w tym samym cyklu!Czy nie byloby super gdybysmy nastepnym razem pisaly juz o innych przezyciach?o tych zwiazanych z ciaza?byloby pieknie ale to taka naprawde optymistyczna wersja.
oj nie o to chodzilo.ja sie tylko boje ze dziewczyny ktore sa tu od poczatku pouciekaja jak zaciazaJak dotad tylko mazia sie tu pokazuje.no ale rozumiem te pozostale jak najbardziej.
pewnie ze byloby super gdyby tak kazdej sie tu udalo.gdybysmy w koncu wszystkie o czym innym zaczely pisac a na zawsze zostawily te cholerne dni plodne i owulacjie albo znienawidzona @!!!
kiciaq i wisienka chciałam zauważyć, że my wszystkie mamy 4 cykl staranek i 2 dni do spodziewanej @, idziemy łeb w łeb...
no wlasnie,o to chodzi!bylo fajnie pisac o tym ale to sie juz robi nudne!ja juz trzeci raz bede o tym samym i mam juz dosyc.podobnie pewnie jak wiele z nas!juz dawno o czym innym pisac mialam!juz dawno mialysmy gadac ktore wozki wpadly nam w oko!Eijf byloby super, naprawde super, w koncu kazda z nas tak bardzo czeka na to by w koncu pisac o naszych ciazowych przezyciach, bo w koncu ile mozna pisac o staraniach - przyszla @ ok skonczyla sie - czekam na owu - ok chyba sa dni plodne - staramy sie - czekam na testowanie - robie pierwszy test, duzo, duzo za wczesnie, wiem o tym, wiem ze najprawdopodbniej zobacze tylko jedna kreske, ale robie bo glupia podswiadomosc caly czas cos tam gada - no i jest oczywiscie jedna kreska - jestem zla na siebie, na test, na caly swiat, ale powtarzam sobie moze jeszcze nie wszystko stracone, moze bylo za wczesnie - no wiec na drugi dzien robie kolejny i tak w kolko az w koncu przylazi ten malpiszon wstretny, ale co pocieszajace w tych moich wypocinach, ktoregos dnia bedzie zupelnie inaczej - bedzie pieknie - zobaczymy dwie kreseczki
a tak w nawiasie mowiac to siedzi babka w poczekalni ( bo ja tu widze wszystkich ) i trzyma na rekach takiego malego slodkiego bobaska i wlasnie mi moja szefowa powiedziala, ze to jej 9 dziecko![]()
oj,no cos nie bardzo z ta tempka...a gin nic nie mowil?przeciez oni powinni widziec czy owu idzie czy juz byla itd!halo halo czy ktoś mi odpowie??
ps. podejrzewam ,że mam cykl bezowulacyjny- coś mi ta tempka wcale nie rośnie...
halo halo czy ktoś mi odpowie??
ps. podejrzewam ,że mam cykl bezowulacyjny- coś mi ta tempka wcale nie rośnie...