reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
To chociaz mam nadzieje ze mi sie uda w tym nastepnym po Was;-)
oj nie o to chodzilo.ja sie tylko boje ze dziewczyny ktore sa tu od poczatku pouciekaja jak zaciaza:zawstydzona/y:Jak dotad tylko mazia sie tu pokazuje.no ale rozumiem te pozostale jak najbardziej.
pewnie ze byloby super gdyby tak kazdej sie tu udalo.gdybysmy w koncu wszystkie o czym innym zaczely pisac a na zawsze zostawily te cholerne dni plodne i owulacjie albo znienawidzona @!!!

wszystkie dziewczyny na forum,te nowe i te ktora brna tu od poczatku forum maja jeden cel.i ja im wszystkim zycze by w koncu sie udalo.no ale najbardziej zyczylabym sobie zeby te wlasnie z ktorymi sie dziele przezyciami od samego poczatku ,ktorym zdazylam zaufac ,zaciazyly w tym samym cyklu!Czy nie byloby super gdybysmy nastepnym razem pisaly juz o innych przezyciach?o tych zwiazanych z ciaza?byloby pieknie ale to taka naprawde optymistyczna wersja.

Eijf byloby super, naprawde super, w koncu kazda z nas tak bardzo czeka na to by w koncu pisac o naszych ciazowych przezyciach, bo w koncu ile mozna pisac o staraniach - przyszla @ ok skonczyla sie - czekam na owu - ok chyba sa dni plodne - staramy sie - czekam na testowanie - robie pierwszy test, duzo, duzo za wczesnie, wiem o tym, wiem ze najprawdopodbniej zobacze tylko jedna kreske, ale robie bo glupia podswiadomosc caly czas cos tam gada - no i jest oczywiscie jedna kreska - jestem zla na siebie, na test, na caly swiat, ale powtarzam sobie moze jeszcze nie wszystko stracone, moze bylo za wczesnie - no wiec na drugi dzien robie kolejny i tak w kolko az w koncu przylazi ten malpiszon wstretny, ale co pocieszajace w tych moich wypocinach, ktoregos dnia bedzie zupelnie inaczej - bedzie pieknie - zobaczymy dwie kreseczki :tak:

a tak w nawiasie mowiac to siedzi babka w poczekalni ( bo ja tu widze wszystkich ) i trzyma na rekach takiego malego slodkiego bobaska i wlasnie mi moja szefowa powiedziala, ze to jej 9 dziecko :errr:

oj nie o to chodzilo.ja sie tylko boje ze dziewczyny ktore sa tu od poczatku pouciekaja jak zaciaza:zawstydzona/y:Jak dotad tylko mazia sie tu pokazuje.no ale rozumiem te pozostale jak najbardziej.
pewnie ze byloby super gdyby tak kazdej sie tu udalo.gdybysmy w koncu wszystkie o czym innym zaczely pisac a na zawsze zostawily te cholerne dni plodne i owulacjie albo znienawidzona @!!!

Tym ktorym bedzie zalezalo na dalszej BB przyjazni nie pouciekaja:tak: ja pisze juz dwa lata z majowkami 2007 i to sa wspaniale dziewczyny:tak: widzialysmy sie juz nie raz w realu mimo dzielacych nas km:tak: i tu pewnie na tym watku tez tak bedzie wiele dziewczyn zwiaze sie mocno i bedzie pisala wspierala sie nadal:tak:

Eijf kochana Tobie również życzę szybkiego zafasolkowania, innym dziewczyną także. A naszej zielonce aby ujrzała te 2 wyraźne kreseczki. Powiem Wam, że ja Was nie opuszczę, przy Was pewnie zajdę to i przy Was chcę urodzić.

halo halo czy ktoś mi odpowie??

ps. podejrzewam ,że mam cykl bezowulacyjny- coś mi ta tempka wcale nie rośnie...

Eijf byloby super, naprawde super, w koncu kazda z nas tak bardzo czeka na to by w koncu pisac o naszych ciazowych przezyciach, bo w koncu ile mozna pisac o staraniach - przyszla @ ok skonczyla sie - czekam na owu - ok chyba sa dni plodne - staramy sie - czekam na testowanie - robie pierwszy test, duzo, duzo za wczesnie, wiem o tym, wiem ze najprawdopodbniej zobacze tylko jedna kreske, ale robie bo glupia podswiadomosc caly czas cos tam gada - no i jest oczywiscie jedna kreska - jestem zla na siebie, na test, na caly swiat, ale powtarzam sobie moze jeszcze nie wszystko stracone, moze bylo za wczesnie - no wiec na drugi dzien robie kolejny i tak w kolko az w koncu przylazi ten malpiszon wstretny, ale co pocieszajace w tych moich wypocinach, ktoregos dnia bedzie zupelnie inaczej - bedzie pieknie - zobaczymy dwie kreseczki :tak:

a tak w nawiasie mowiac to siedzi babka w poczekalni ( bo ja tu widze wszystkich ) i trzyma na rekach takiego malego slodkiego bobaska i wlasnie mi moja szefowa powiedziala, ze to jej 9 dziecko :errr:
no wlasnie,o to chodzi!bylo fajnie pisac o tym ale to sie juz robi nudne!ja juz trzeci raz bede o tym samym i mam juz dosyc.podobnie pewnie jak wiele z nas!juz dawno o czym innym pisac mialam!juz dawno mialysmy gadac ktore wozki wpadly nam w oko!
no i widzisz,niektore sa takie plodne!eh,sily nie mam.ide bo znow w dola wpadne.jeszcze mi sie przypomnialo ze jutro do pracy.dobra uciekam na chwile poodkurzac w koncu ten dom...chociaz gore...

reklama
Do góry